Sjukling

Har blivit sjuk :( hostar hela tiden och har ont i halsen. Och jag hatar verkligen den här veckan!! Den suggger arrrrsssholllleee!! På onsdag så ska jag ha en äcklig debbat om organ kloning ... fattar ingenting och på fredag så ska det lämmnas in 4 uppsattser om språk på svenskan. Kill me now. Ska iaf ta med min mac till skolan och försöka att jobba under min hålltimme. Har det 3 ggr i veckan så det kmr nog att fungera bra med svenskan får vi hoppas på :). Back to the songs då mate!

Day 13 - a song that is a guilty pleasure: Ohh den här var svår! Hhah men tror nog att det skulle bli Miley Cyrus med Party in the USA, hahha jag vet inte , haha..

 

Day 14 - a song that no one would expect you to love: Hhah den här vet jag inte heller men jag har börjat gilla en låt med Foo Fighters! Det är ingen låt som ajg har på min ipod utan det är en låt som förföljer mig!! hahah vet låter konstigt men när jag går in i olika affäere och sånt så spelad den här låten ofta.

 


Day 15 - a song that describes you: Hahha en låt som beskrive mig skulle nog kunna vara Jack Sparrow , Lonely Island hahah den är ju för rooooooligt like me!! höhöhö!

Day 16 - a song that you used to love but now hate: Älskade typ den här låten när den kom ut! Men det varade bara i några veckor efter att jag hade tröttnat på den.


Day 17 - a song that you hear often on the radio: Måste nog var Moves like Jagger!


Songs version 2 point 0

Tjenixen!! Känner på mig att jag inte kommer att sommna ikv föräns om några timmar. Somnade nämligen kl 4 på morgonen igår , heheh. Jag är verkligen ingen morgonmänniska kan jag säga , i live during the night. Tänkte fortsätta min sång lista som typ alla gjorde på face innan sommaren. Så here we go! :

Day 09 - a song that you can dance to: Den här låten påminner mig om Hel för 2 år sen då jag dansade till den.

Day 10 - a song that makes you fall asleep and feel relax: Finns många låtar som jag kan relaxa till som One Republic eller The funeral till exempel. Men annars så tycker jag att den här låten är väldigt relaxande:

 

 

Day 11 - a song from your favorite band: Som sagt så har jag inget favorit band. Men de senaste dagarn så har jag lyssnat rätt så mycket på Kasabian och Bruno Mars!!

 


Hahhah 1:40 :)

Day 12 - a song from a band you hate: Hahha jag tror nog att de flesta som känner mig vet nog vilken låt det är:


Patti <3 Lixa

:)

Babysitter!!

Wooh! Har inte skrivit sedan maj!! Tog en liten break kan man väl säga! Hur som helst så ska jag börja skriva igen!! Tänkte också påminna er om att jag har en annan blogg aswell! Den heter accidentshappen.spotlife.se som jag bloggar tsm med Lixa! Så om det är någon som läser det här så kika in!! Anyway så hade jag bara en lektion idag , natur. Lite onödigt men vi kollade på en film som heter my sisters kepper. Som vi sedan ska skriva essays om moral och science. Intressant uppgift! :). Har blivit sjuk också. Väldigt ont i halsen. Så idag så har jag varit hemma och tagit det lungt. Och dessutom varit barnvakt åt Colin!! See ya




Colin and moi



Åt piaaazzaaa idag

RSS 2.0