You just gotta love it mate !

Älskar bara den nya låten med Rhianna och Eminem och videon med snygga Megan Fox och den lilla hobbiten från Lord of the Rings , hahahahah but some how it seems to work ;)


Back to School

Helllllllllloooo !!! Sommrlovet är slut nu ... , för idag så var det nämligen min första dag på gymnasiet !!! Och trodde att det skulle vara läskigt :P , var lite nervös ju , men är glad för min klass :D Gillar den ;) Vi är 29 tjejer och 3 killar :P , men jag valde iaf Sam Språk på IEGS. Och nu så är vi ettorna , vi kmr bli mobbade :P , men har det lite slappt so long , vi ska lära känna varandra bättre , gå på nån utflykt , ha en kick off , få våra skåp osv. Men änså länge så gillar jag skolan ;) Och som sagt så var jag i Polen och i Grkeland , men hände nåt med min systemkamera så kunde inte ta några bilder :( , måste lämmna in den på lagning. Men här har ni iaf bilder från Polen ;)

Hhah Jackob , men vi kallade alltid honom för Jasper för han var lik Jasper från Twiligth , hahh gjorde alltid vampyr skämt om hnm ,hahhah oh memories :)

We all <3 windsurfing !

Maggie and Dominika ;)

MACPAC !


Hippe trailer , bodde i en sån fast våran var ju större , men de här små är gulliga men inget man skulle vilja bo i i nån månad :P


Jasper and his hermano Gabbi


Bestis ;)


RSS 2.0