U S AND A

Ahhhhhhhhh!! USA ! Here I come!! ( soon hehe)

gif animation generator


I shall go to the land of DONUTS!!


gif animation generator




NEEEEEEEWWWW YOOOOOOORRRK!!!!!!!!

AHHHHHHH!!!! Om några timmar så kommer jag att sitta på ett plan med min bestis på väg till NEW YORK!! Har aldriv varit där förut så är så himla glaaaaad och taggad!!För tillfälle så sitter jag och kollar på Little miss Sunshine på 4an och så tänkte jag börja med min geograhy project och spanskan eftersom att ajg är borta nästan hela lovet. Åhhh längtar! Vi ska shoppa väääääldigt mkt! Victoria Secrets!! Och så ska vi gå på en musikal på Broadway och se The Family Adams!!!!!!!!!

 

 

 


oorkaaaaar inte...

...med de här jäkla svenska uppsattserna som vi håller på och skriver hela tiden -_-. Börjar märka nu att det är mkt plugg i 2an och inet man ska skoja om. Varje vecka så är det något nytt man får. Det här suuuuuuger. Men jag har iaf mycket motivation för om minder än 4 veckor så kommer jag sitta på ett plan mot NEW YORK!!!! Sååå himla taggad!!!! :D

how to make gif

Medans jag sitter och skriver här så lyssnar jag på Brunos nya låt. Han är en sån himla fin röst ju! Love his songs.


STAR

ello :) sitter just nu och kollar på Star Dust på 11an! Sist jag såg den var några år sedan. Hur som helst så är jag sjuk :( , har pluggat idag , skicka in våra svenska uppsattser för några timmar sedan , deadline var kl 23:59. Iaf så såg jag nyss HOP och gud vlken gulliiiiiig kanin!!! Så söööt!

 

 

 

 

HAHHHHAHHA

 

 

Awww :)

 

 


RSS 2.0