London here I come !!

Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker  !! :D Ses när jag kmr tillbacka ! Love ya guys ! Hoppas ni har ett grymt lov !! <3


DH TIME !!

Hello again :) Är nästan klar , ska packa min väska också , men nu så ska jag kolla på Desperate Housewives , eftersom jag missar det :P , so see ya latero !! 


Packing for LONDON!! :D

Hello my  fellows ! Ska börja packa för London snart !! :D So excited !! Men ska berätta hur det var igår ;). Först så var jag i skolan , och 10 pers var bort/sjuka :O , hah totaly insaine :P. Men iaf så var detr en chill dag , och på eftermiddan så åkte både A och B till Hornstull för att se nån afrikansk film , .... den sög ,alla sov typ och jag fattade ingeting , :P men den handlade om hur typ folk är behandlade i Afrika elr nåt sånt , Nåt typ med UN och göra. Och sen så var det stökiga rinkeby skolan där , omg .... jobbiga ungar :P . Men efter filmen  så stack jag , josse och Nadine och åt :) vid Hötorget. Och sen så gick vi till bion och satt dr i 2 timmar typ , för det var kalllt. Men vi väntade på Orrre  och Linus :) Men hade roligt där , och sne så gick vi och såg Fame :P och den var pkej , men den sög , wannabe step up 2 . Men eter det så gick vi runt , och sne så satte vi oss vid Mcdonen vid Kungsgatan och så köpte jag en brownie från 7/11 ;) . Det var iaf min dag :) Hade kul ;). Men nu så ska jag sätta igång med min packning tror jag :) , skriver mer senare , hörs typ om 1 timmme :) Adios amigos !! 




Excuse moi pour mon blog!

Hello !! :D Sorry för jag inte har kunnat blogga i veckan , men har haft så mkt och göra, har fått project , och allt möligt !!! Men det bästa som har varit med den här veckan är att vi inte har haft Mr Ram hela veckan!!! Ist så hade vi en vikarie från Irland som såg exakt ut som Robert Deniro !! Så det var väldigt skönt :D. Och nuså har jag HÖSTLOV!!!! :D:D:D:D. Men kmr inte blogg igen :P , för åkeer imonr till U.K och sen s ska jag åka till Polonia , så är borta hela veckan ;). Men kom typ hem för 1 timme sen , för fick väta på min buss i 25 min :P , men skriver vad som hände idag , imonr , för ska gå och tvätta mig och sne så ska jag kolla  på nån film tror jag :). Men hade iaf en härlig dag !! Ciao Ciao ! 



THIS IS IT !

Hola ! Igår så pluggade jag lite :P , men ska plugga rejält idag !! Har chemistry prov imorn :( och så måste jag göra klart min essay om Sally Mann . Igår så skulle jag gå på tjejmiddag  med några tjejer men åkte till några gäster så kunde inte :( . Så det var ju synd. Men annars så har jag tagit det lungt och så har jag kollat på 2 filmern :) . Wild Child och den nya X - man , Wolvorine ;) Och den äger !! :D. Men en stor nyhet är att Michael Jackson nya låt har släppts !! :O . Den släpptes igår , tor jag och kommer komma på hans ny album. Så synd att han dog :( Och låten heter This is it , what do you think? 


Weedend

H to ELLO !! I torsdags så hade jag utveklingssamtal :) Och det gick väldigt bra , förutom att ajg var 20 min sen :P ha min mumy hade skrivit fel tid :P tss. Men efter så åkte jag till stan ock köpte lite kläder , köpte myiga stickade koftor , vantar , tröja :) . Och igår så hade jag det trevligt med tjejerna :) . Efter skolan så var jag med Maggie och de andra :) . Sen så träffade vi Karro vid Waynes. Och så satt vi där och pratade och sånt , ville inte gå ut eftersom det var freezing cold outside !! :O. Not cool. Men efter ett tag så gick jag , Magda och Sara och åt på Mongulian barbaque vid Drottninggatan ;). Super god mat !! Sushi , mongolian barbaquea och allt !! :D. Och det bästavar att vi såg att de hade ännu mer buffer , när man var på väg till WC !! Nudlar m friterad kyckling och allt !! Och vi åt , och åt tvigade in mig för det var buffe ! :P Men sen insåg jag det var dumt :P hah  Superb! Så vi satt där och hade det msigt. Och sne senare vid kvällen så träffade jag Ida vid Slussen :) Gick runt vid Gamla Stan , Kungstregården och Hötorget :9 . Måste ju motionera efter buffen ;) 
 Men det var iaf det som hände igår :). Vet inte vad jag ska hitta på idag :P. Men ska nog bara var hemma och ta det lung , måste plugga lite elr ska nog göra min Art essay om Sally Mann :) Och chilla :) Och om 1 vecka från och med idag så åker jag till London !! Längtar :D !! Längesen jag var där :P . Sist jag ar så var jag 8 -9 år :P heh , som im super syked ( stavar man så ? :P hah ) . Men först så ska jag kolla klart på MTV cribs :D , ha ha bettys syster son är med , från Ugly Betty :) . 

True Bloooood

Tjenatjixen :) Ska kolla på True Blood nu :P ?? What is that , ne men har aldrig sett den och läste att maxi skulle kolla på det så ska också göra det :P. Thers always a 1st time ;) elr hur ? Och det enda jag vet är at det är nån serie om vampyrer , you know typ wannabe twiligt :P . Och nu börjar det !!! 


True Bloooood

Tjenatjixen :) Ska kolla på True Blood nu :P ?? What is that , ne men har aldrig sett den och läste att maxi skulle kolla på det så ska också göra det :P. Thers always a 1st time ;) elr hur ? Och det enda jag vet är at det är nån serie om vampyrer , you know typ wannabe twiligt :P . Och nu börjar det !!! 


True Bloooood

Tjenatjixen :) Ska kolla på True Blood nu :P ?? What is that , ne men har aldrig sett den och läste att maxi skulle kolla på det så ska också göra det :P. Thers always a 1st time ;) elr hur ? Och det enda jag vet är at det är nån serie om vampyrer , you know typ wannabe twiligt :P . Och nu börjar det !!! 


No school tomorrow !

Yeah !! Har ingen skola imorngon för har föräldrar möte ;) . Så skönt att man slipper skolan ! Idag så har det varit ungefär vilken vanlig dag som helst :P. Förutom att det snöade på morgonen !!! :D Var längesen man såg den , im a right ? :O Och sen så hade vi vårt sista MVG prov idag!! Äntligen efter 7 prov ingen mer Histoy !! Men fick ett nytt project idag , och så börjar allt om igen ... HOLY SHIT! Sitter och kollar påGreys Anatomy ! Nån kvinna är gravid med nåt alien !! ??? :O Skumma saker de hittar på i deras serie :P hah . Och så såg jag Kissie utänför våran skola , dont know what she was doing ther , hahah hon gömde sitt anisikte !! Och rasten var underhålladne :) HAH . Men annars så har jag bara varit typ hemma och varit uttråkad !! Men got to go now ! See u later aligator ! 

 


 

 


Rain

Hello :) Kollar nu på Desperate Housewives :) Och det regnar ute ! :D Älskar när det regnar på kvällarna ! Så himla mysigt ;) Lovely ! Men det blir nog allt gör idag. PEACE OUT! 



Jeeeiis what a day !!

Heljosan !!Kollade nyss på det nya avsnitet av GG :D.  Sorry för jag inte har skrivit mkt , men igår så skrev jag ett inlägg vrf , men sen så försvann skiten !!! :@ :P. Men har inte kunnat bloggat för har pluggat till alla proven vi har !! Mitt pluga har varit om Post war och WW2 och så är det mitt sista history prv imorn !! HALLLUIJA !! Praise the lord ! Hahh :P n nee men det är gyrmt skönt ju !! Men ska gå och bada snart , men måste plugga lite till :P. Och sen så är det Ugly betty och Desperate Housewives !!! Men efter skolan så hade jag hemspråk ! HAHA srattade hela tiden , det är ganska kul iblans ;) Mohmat !! hahah !! Men efter det så var jag med Maggie , gick hem till henne :) Vi åt och chillade , men var typ där bara 1 timme och sen så åkte jag hem. Men annars så har min dag bestååt av THIS : Enjoy ! 

Prov ...

OCH THIS !! :D 


Old Movie !

Tja tja :) Sitter och kollar just nu på GODZILA på 4+ ! OMG vad gammal den är ! Kommer ihåg när jag var typ 8 rl nåt sånt och så gick den typ hela tiden på tv ! HAH vilken dålig film !! :P Och den är 11 år gammal ! Oh dear ...


Life's a game but its not fair, I break the rules so I don't care

Hej ! Idag så har jag typ inte gjort nånting :P Har bara varit hemma , pluggat lite och kollat på massa filmer och läst tidningar , lagat mat och sånt man gör när mna har tråkigt :P . Men skulle berätta vad som hände igår :) . I skolan så kollade vi typ halva dan en film :) Hahh var konstig men hellre det en matte och engelska :D. Och efter skolan så hängde jag med Maggie , Lelle , Adde och Sara :) . Var väldigt kul. Först så gick vi och åt på Subway , gott gott ! Och det var kille som jobbade där som var hur trevlig som helst !! Och så blev man bara glad ! Tänk er att det finns såna små saker som kan make your day ! ;) Och senare så kom Cissi och hennes amigo Lovisa :). Efter det så åkte vi home to magges place :) Var ute och chillade i kylan ;) Och sen så gick vi hem till Magda och kollade på tv och sånt :) Hah Adde pratade i 2 timmar genom Magdas mac :P HAH , den har en robot  röst som säger allt ! ;) Och efter det så träffade vi Janice och company . Men var med de bara nån stund och eftersom alal var typ hungriga så stack vi till Burger King vid 10 typ :) Och där så träffade vi Karro också ;) Och efter det så åkte jag hem :) . Men hade det rikit mysigt igår ;) Men nu så ska jag kolla på en film. Min mumy hyrde nån film som heter Flickvänner från förr och Children of Men . See ya later ! ÅHH hata min imac!! WTF  kan inte ladda upp bilder !!! Sorry 4 this time , men ni får se de nästa gång !! :( 


 




Groovey Friday !

Fuck !! Skerv nyss ett långt inlägg som raderades !! Åhh ahtar sånt :( . Men har haft det riktikg grymt idag ! Kom typ hem för 1 tim sen ;) . Och sorry för jag inte skrev förr. Me hade ett prov i Historia så var tvungen och öva :P Men skriver mer om allt imorn för orkar inte och skriva om idag :P . Men just nu så sitter jg och kollar på 3an :) Fast and Furious ! Ajuste , såg snygga raceing bilar på kvällen ! Skulle typ race ;) . Men nu så ska jag kolla vidare på filmen och sen så ska jag tvätta mig och läsa igen om min post so mjag fick idag ! Good luck to me ! Fick ju gymmnasie pappren i posten ;) Spännaden så sk läsa de idag ! Ciao darlings <3 





Sweet old memories

Hola amigos !! Känns som om jag har skrivit typ 100 inlägg :P he nee men det är ovanligt för mig att skriva så många inlägg , men jag måste ju catch up med de jag inte har skrivit elr hur my darlings ;) Med rubriken så menade jag det här :http://patriciias.blogg.se/ !! Min gamla blogg !! Var tvungne och skaffa en ny eftersom jag inte kunde logga in på den :( Var nåt fel med mitt lösen :P . Men det här är min 3dje blogg jag har :P . Min första jag hade var typ i 7an :P  , pushplutten.blogg.se hette den då :) Old times ! Men gillar och kolla igenom mina gamla inlägg . Väcker upp gamla memos som sagt ;) Men tänkte lägga ut några youtube videos som ajg hade på min förra blogg :P . Men ska gå och bada och plugga nu , so Enjoy! 

You like Mickey Nights ? HAH! 


HAHA minnen med Maggie ! :D <3 


 


The Hills

Sitter och kollar på The Hills just nu :) Det är Hills marathon ;) men gamla avsnitt :P 





Sally Mann

Kollade på en film om henne igår på Art. Vi ska ska skriva en essay om henne och hennes verk. Gillar verkligen hennes bilder ;) What do you think? 


Adorable!! 


Stress !

Hello my fellows ! Sitter just nu och skriver med maggie på msn , pratar om plugget och provet vi hade idag ! Var inte så svårt , enligt mig men vi fick bara 30 min på oss !! Väldigt lite !! Efter skolan så var jag i stan och det. Sen så har jag inte gjort så mkt :P . Lagda mat idag , Taco :P Men kollar på Simpsons nu på 6an "Your alll nuts" Homer , heh skön animerad snubbe :) med min Burn !! ;) Got to go now ! Ska fortsätta kolla på TS ! 


Problems in the bloggworld !!

Ching chong :) Håller på med min design , men den vill inte vissasa :( åhh !!!! Jobbiga skit !! Så ska kolla på GG ist !! Season 3 bitches !! 

So cute ! 


Back again !

Hello :) Maten var visst inte klar :P Ska äta nån rätt , vet inte vad den heter , kmr inte ihåg :P Men kr iaf att ajg brukade äta den när jag var i Spanine i sommras ;) Så det brings back some memories :) . Och sorry för jag inte skrev i söndags och igår :P . Mne jag hade ett stort prov idag om WW2 och var tvungne och plugga :P Som alla gör nu för tiden :( . Men igår var det en slapp dag ,för hade ju ingen skola !! :D Så var hemma för detmesta och pluggade. Och provet vi hade idag var svårt men jag svarade ju på alla frågorna :) S det är ju bra elr hur ? ;) Och efter skolan så hade jag hemspråk  , ahha Viktor är verkligen konstig :P elr som vissa känner hnm som McLovin :P HAHA!! Wicked child ! hah och när han började prata om alcohol !! hHAH jag och magda började garva !! Så det var min dag idag , men måste öva igen idag för VG uppsatsen imorng :( Och så har vi VG2 på tors och spansak prov ... åhh !!! Men måsta gå nu , daddy ropara på mig , signalen för maten !! 


HOOLY SCHMOOLY GUACAMOLE!

Sisssaaa!! Was up my bros and hoes ? :P hahah nee , men sj så pratar jag med Alex ;) vi har planer för att tortera nen viss människa som är  skit irreterande !! Our mission : To destroy him !! Men ska äta nu :) Berätar efter om min " awesome day" !! 

Funny Saturday !!

Hello :) KOm hem föt typ 20 min sen från en grym kväll! Hhe men sitter och kollar på 4an nu : ) . Nån fimmed Sarah jessica Parker och Matthew Macgnough ( elr hur man star :P) Bra :) . Men ska berätta om min dag idag :) Min dag började kl 9 när vi hade Open hOuse till 12 i skolan ;) . Trodde att det skulle vara tråkig , men var roligt och se alla :) . Och efter det så åkte jag in till stan med me mum , hehe kör lite irish accent ;) Köpte 2 mysiga halsdukar :D .Så glad jag blev :P he pch ssen så åt jag lasange ;) . Och efter det så åkte jag till söder vid 3 . Och vid 5 så träffade jag Alexandra , Alex , Carro , Josefine , Anton och Oscar :) Vi gickpå bio ! Åh älskar när det rengnar och så går man på bio !! Riktigt mysgt !! Vi och såg Mitt stora fetta grekiska semester. Rolig var den :) . Och efter filmen så gick vi runt , gick till Gamla stan , kungstregåren och sen så satte vi oss i McDonald ;) Så hade det väldigt kul idag :) Ska fortsätta kollla vidare på filmen nu :) Cioa darlings !!!


Minni Madonna

Back again !! Såg den nya musicvideo av Maddonas ny låt och hennes dotter är med i dne !! OMG vad hon liknar Maddona när hon var yngre !! Ser ut som tvillingar ! Hon har samma klänning och allt som Madonna hade i Like a Virgin :) Look and enjoy !! 


   

Madonna som yngre :) 

 


Thank God its Friday !!

Jello ! ( Som alex brukar säga ;) ) sitter och kollar på Idol och pratar med Ida , som är utlåst :(  sitter utanför sitt hus ute i kylan !! Idag så har det varit en adventures dag kan jag säga !! HAHh !! I skolan så var allt bra , förutom på svenskan !! :P HAH jag och Alexandra kastade mitt pennskrin till varandra och så tog hon inte emot den ordenglit , så den kom på Ms.Smiths skrivbord ist ! Och så ramlade hela vattenkanan full med vatten och så skulle jag ta upp den men då så ramlade en kopp och så gick den sönder .. Wait thats not all och så började jag blöda från min hand , för hade skurit av bitarna :P Spännade lektion !! Och efter skolan så var jag med Ida . Först så gick vi runt i stan , letade efter halsdukar :) Och sen så gick vi och åt på Peking City vid Östermalmstorg på en kinesisk buffe !! HAh vi åt skit mkt !!! Sushi , nudlar , kyckling och allt sånt och frukt och freterade banan med glass !! Mkt var det !! MEN ... när vi skulle betala , så såg vi att nåt var fel. Vattnet som i drack kostade 8 kr !!!!! Vatten ska ju vara gratis elr hur !!?? Och så hade vi inte nog med pengar .. :P . Så då gick vi .. men efter en stund så ser vi att kinesen som jobbade där började springa efter oss !! Haa han kunde inte prata svenska elr vi förstod inte hnm , så vi började säga att vi inte hade pengar och vi inte tänkte betala 8 kr för vatten , ida sa hela tiden vad vill du att vi ska göra !! kOm igen liksom , så då hittade jag 5 kr och gav hnm det .Men det fattades ändå 7 kr , men sen skom nån kvinna och sa att vi skulle sticka där ifrån och så började de prata på kinesisk !! HAHAH fy fan vad vi började skratta sne och tänker aldrig gå dit igen ! Vatten = 8 kr , NO THANKS !!  Och efter det så gick vi till Åhlens , gick runt och pratade och sånt :) Har bilder men Ida har de på sin kamera , så måste få de först. Men sen så lägger jag upp de ! Och imorgon så har jag Öppet hus i skolan i 3 timmar så det betyder att jag är ledig på MÅNDAG !!! YEEEES !!!! HIGH 5 ! 



Tuesday , Torsdag ,星期四,Donderdag,Четверг,Czwartek,Alhamisi och Giovedi

Olalal intressant rubrik :) Står torsdag på olika språk för er som inte har förståt det :P heh. Men idag så gick jag till skolan ... som vanligt :P Hade lite jobbiga lektioner dubbel hela dan :P men det gick fort. Plus att det haglade idag !! Åhh älskar höste n!! Vet inte , tycker bara att det är en skön årstid , alla fina färgerna och så får man ha mysga koftor och tjocka halsdukar !! Just love it  !! Men sitter och kollar på Vänner , och ben Stiller är med :O ha nog aldrig sett det här avsnittet :P !! Men ska bouncea vidare nu ;) 
                                                          B - E - A utiful !! <3 

RSS 2.0