We like sportz

Hhahah  är jag uttråkad om jag lyssnar på Lonely Island -_- haha !!1 ( When i say sportz you say nuts , sportz nuts , sportz nuts ..) ?? Dåålig uppd för skolan tar över ... !! Åhh vad jag längtar tills sportlovet !! Inte långt kvar nu ! Och se så är det sommar! Kan berätta lite om helgen. Hade det trvligt i Fredags , då jag träffade Maggie och Aleks. Och sedan så åt vi på Rice , hahh skrattattacker ! Och senare så drog vi mot Söder där vi var på ett gig , hörde bara musiken eftersom det var fullt så vi kom inte in vid scenen. Träffade esn folks . Och efter det så var det vidare hem till Marks med Ruddamsgänget och Karoline som var brun efter att ha varit i Kuba :) Och nå så kolalr jag på No country for old Men på 11 som jag nu för tiden har ist för MTV som de tog bort, så kan bara kolla på det i vardagsrummet där jag har min boxer... segt men en + grej med kanal 11 är att de har några bra nya serier och varje kväll så går det nya/gamla filmer. Ska snart ut till köket för att ta ut min chocolate cake som "jag" har bakat til imorgon , för Open House. Ska stå och sälja kakor!! Hahahh känner mig som en Girl scout som säljer cookies. Tänkte fotrsätta att titta på filmen nu ! Letero mates!!




Very seldom follow it, the love that I call the trouble

Blir nog after all Fun with Dick and Jane trots allt. Och vad händer imorgon då folks ? Själv så vet jag inte , träffa upp I och kanske åka hem till någon snubbe som alla Jensens ska till fast är inte säkert att jag kan ännu. Får väl se imorn helt enkelt.
Bjuder på lite musika mates ! 
.
.
.

 

Hur fint sjunger inte dessa 2 ?!! Father + Daughter <3

Hasta la vista, baby

Torsdag är den skönaste dagen i skolan. Det är dagen då man bara har 3 lektioner , har sovmorgon och slutar tidigt. Love it ! Så efter skolan så var jag en stund med Becky. Gick till en snowboard affär typ där de även hade olika skidkläder etc och kollade på jackor. Måste skaffa mig en ny skidjacka innan jag drar till Romme med skolan , vilket är typ om 3.5 veckor. Vill att den ska helst vara färgglad typ. Gick viader till andra affärer också där jag även hittade en jätte fin Odd Molly jacka !! Åhh så fin den var och dessutom så var den på rea . Så ska nog kolla på den i helgen med min mammi. Har annars gjort lite av min svenska presentation också. Ska nog kolla på någon film nu tror jag antningen Fun with Dick and Jane eller någon annan på internet. Latero !
.
.
.







Några fina bilder från weheartit

6 days ago

6 dagar sen jag skrev sist , det var länge sen kan man ju säga. Men under de 6 dagarna som har flugit för bi så har jag haft det ganska bra må jag säga. Början av 2011 var bra. För den 4 januari , om jag inte minns fel så åkte jag på kryssning med Aleks. Hade det riktigt trevlig må jag säga det. Och om man fick bara använda ett ord för att beskriva en kryssning skulle jag nog säga BUFFE. Buffe till allting hela tiden. Och med mina sängtider ( har vänt om på dyngnet) så la jag mig vid 9 på morgonen. Men det gjorde ingenting eftersom vi kom till våra hytter vid 4 tiden och sedan så gjorde jag en liten deal med Aleks , så väckte henne vid 6tiden då de öppnade frukostbuffen . Så där så satt vi och åt , nomnom!!
Annars så har det varit mycket filmer under lovet. Tack vare alla de presentkorten på fick på julen till sf. Har bla annat sett filmer som  Narnia , The town( som ägde) och The tourist ( som var okej). Alla i princip med Ida , hahahahha ! Entoruage och How I met your mother går på 6an nu så de ska det kollas på innan jag typ sommnar vid 7 tiden , men ska verkligen försöka att sommna tidigare. Och imorgon så är jag ledigit vilket är FETT NAJS.
.
.
.


megamind

Hello !! Kom hem för någon timee sedan. Var på bio med Lixa , KG barn , en annan pojk och The David !! Vi såg MEGAMIND !!!! Hahhahahahahh vilken härlig film !! Skratta väldigt mkt och hade kul !! Och innan bion så var jag med Lixa en stund , vandrade runt stan och sedan så satte vi oss vid Mcenies ( donken, my way) och åt glass och så var det en gullig hoeboe som såg ut som Adrien Brody och skrev typ dikter elr who knows en bok , snett på ett litet papper , men det kunde lika gärna vara en shopping list elr what do i know ?! Och imorgon så drar jag på kryssning med pedofiler inklusiv Alexandra the darling !! Hahahha första gången jag åker en sådan kryssning , I know im a nube !! Nu ska jag göra onödiga saker tills klockan blir typ 6- 7 , för det är min nya bedtime ... nooooot gooooood mates ....

GO AND SEE IT FREAKS !! ( And you´ll thank me !) MOHAHAHAAH !!

 


RSS 2.0