TIPS!

Som ni de flesta av er vet , men det finns ett väldigt bra program för er som har ipod touch/iphone så heter 12 Days of christmas som man kan ladda ner , och under 2 veckor typ så får man en grattis låt , spel elr nåt annat program från iTunes !!! Awesome dudes!!

Fick Leona Lewis låten Happy idag ! ;)




Åker till Polen idag/ imorn !

Hello :) Idag om 12 timmar så åker jag till Polen !! Ska fira nyår där men kmr tillbaka nästa vvecka ;) Men annars idag så har jag haft en mysig dag :) Först så var jag i stan och köpte ett par jeans , och sen vid 3 så åkte jag hem till Alex :) Vi kollade på film och sånt :) Sen vid 6 tiden så åkte vi till Carro´s place ;) Och där så åt vi pasta och var  där med Carro och Josse :) Very cozy ;) . Och så hyrde de en film som hette The Children , men det var fel film i fodralet så vi var tvungna att åka till afäären och byta :P , men det var iaf en konstig skräckis !  Handlade om en familj som hade barn och de hade blivit smittade av nåt konstigt virus som gjorde typ att man dödade folk och sånt. Och alla barnen var typ 5 -6 år och så dödade de deras päron och sånt :P Hah , riktiga physcos men den var bra :) . Men som sagt så åker jag till Polen imorn , men det betyder att jag inte kmr att träffa min Alexandra tills den 18 Januari , för hon ska åka till DUBAI i 2 veckor !! Kmr o sakna henne , men jag hoppas att hon har det trevligt och kul där nere ! And don´t let the shakes sell you for 50 camels !!! ;) Så vi ses om 6 dagar ! Bye Sweden !



Kaos in the city !!

Vid 3 så mötte jag up Ida vid Hötorget , pch så tänkte vi shoppa eftersom det är Rea !! Då ska man passa på ju ;) Men det var KAOS ! Alla knuffade varnadra och så var det så varmt i alla affärerna med de stora tjock vinterjackorna !! Inte kul , så det blev inget förutom 2 säsongen av Gossip Girl som jag fick hem :) Men efter det så gick vi och åt på Bamboo city , chinese buffe ;) As najs ! Och kom hem typ vis 7 :) . Sen så har jag inte gjort så mkt , vart mest inne på facebook :) Men kollar på Jay Leno nu iaf :) Och vet ni vad som hände !! En snubbe från England hade råkat kastat fjärkontrollen på sin fru så att hon DOG !!! Fattar ni hur sjukt det är !! Och så fick 3års fängelse .. så synd asså !!!
Men imorn så ska jag iaf först gå till stan med min mamma och sen så ska jag träffa Aleksandra :) Och sen senare på kvällen vid 6 så ska vi åka till Carro och ha en mys kväll ;) Tjejkväll :) Och sen på Onsdag så åker jag till Polackernas land !! Ska fira nyår där ;)
But I also miss my Maggie :( , hon åkte till Hong Kong och Thailand idag , men hoppas att hon får det roligt där ;)
And now im off to my FaceBook and Tv !!


Nattbloggning

Tänkte skriva ett liet nattblogg medns jag kollar på The Stepfather :) . Väldig bra film ;) och Penn Badgley  ( elr hur man än skriver det ) från Gossip Girl är med i Filmen ;) Och det är typ nån skräck/thriller . Back to the movie !



OOPS

Sry , blev lite strul   :S , fattade inte hur man gjorde det , men fixade det ;) but 3rd time charmed ;) 

Music makes you happy !


Listen to it ! ( Klicka på bilden btw ;) ) 

 


Music makes you happy !


Listen to it ! ( Klicka på bilden btw ;) ) 

 


Music makes you happy !


Listen to it ! ( Klicka på bilden btw ;) ) 

 


JulDagen

Då var Julafton över ;) Fick riktiga fina presenter :) . Sitter och kollar på Harry Potter och den vise sten och väntar medans våra gäster ska komma :) Min pappy har lagat så mkt mat så att det ser ut som värsta bffen :P hah. Gillar alla Harry Potter filmerna , magiska filmer ! Fatta vad cool Harry Potter e , om man tänker igenom . Och hatar den där tjocka  styvbrorsan ..!!! Men ska kolla vidare ;) Sees 


Hahh , kolla vad små de var ! 


Merry Christmas everyone !

GOD JUL PÅ ER !! Kollar på Grinchen på tv med en riktigt julstämming ! Gillar den där gröna figuren ;)  Vid 4 så ska jag åka till min granny och fira jul där med resten av familjen . Hopppas att ni alla får en härlig julafton med era nära och kära ! Merry x - mas ! Och visst är det härligt att fira jul med snö !! Längesen man hade det typ :P Everything is perfect ! 

 


Happy Time !

Har Ellen Degeneres på tvn nu och vaknade nyss ;) . Varje gång vi har lov så vänder jag hela mi sov rutin. Med andra ord så har jag life på natten , heh :P . Men igår så var jag med Magda på bio :) Helt spontant så ringer hon mig 1 timme innan typ och frågar om jag vill göra nåt , och tillslut så kom vi på att gå på bio ! Vi ville se Avatar , eftersom all der den men det fanns bara utspridda platser kvar så det fick bli SAW 6 ist , den var bra fast väääääldigt äcklig , yuck ! 
  
Bara 1 dag kvar tills Julafton people ! Igår så var jag och köpta mina julklappar , kan visa de sen ;) Eller nu ! Fick inte plats med alla klapparna :P . Men idag så har jag väl ingenting specielt planerat . Eller ska väl handla julmat och sånt. Och klädde min julgran igår ! It looks very naiz ! Pusss 


December

Har varit slarvig med bloggen :P. Men i tors så var det en chill dag. Gjorde absolut inget i skolan , så försår inte ens vrf man måste komma till skolan när man ändå bara kollar på 6 filmer en hel dag. Så himla onödigt ....Men på kvällen runt vid 9 så gick jag och såg New Moon igen ed I. För att hon hade fått gratis biljetter frfån EF så såg den igen då :P. Men ananrs så var det ju avslutning i Fredags vilket var kul :). Efter så hängde jag med alla från skolan -:) Vi gick på donken där det hände massa med action , åkte pulka där sen vid valhallavägen och sen så åkte vi hem till adde vid söder :). Och idag så ska jag åka skridskor :) Ska åka till Kungsan så måste skynda mig :P och måste köpa julklappar !! Har inte ens gjort det , men får göra det imonr , allting i sista minuten , Great ! See you later ! 



WINTER BREAK !

Äntligen Jullov !! WOHO!! Men ska dra nu för ska duscha och sen så ska jag åka till Täby Centrum ! :D Länge sen man var där , typ 2 års sen elr nåt sånt . Men hörs senare ! PUSS PUSSS 
P.S Älskar snön som vi har fått !! Man blir så glad när det snöar !! 

Wednesday 15 December

Idag så ahr jag haft en härlig dag ;) Vilket gör mig glad ! Var först i solan och gjorde ingetning spec kollade på film och spelade spel hela dan :P . Men efter skolan så hängde jag med Magda , Lelle , Andrew och Adde :) . Var med och väntade på de för de hade gympa . Hahh jag skrattade så mkt idag ! Så mkt att jag fick ont i magen !! Hah , men så är det alltid när jag är med Magda ;) Underbart ! Just love it ! Men vi gick iaf till Subway och åt där ;) Pratade om roliga och äckliga minnen , hah ;) . och sen så åkte vi till Östermalm/ Stueplan och gick runt där , Topshop och det för att vi skulle leta efter en skjorta till Andrew som han ville ha på end of cermony på Fre , men vi hittade inget s, men ist så fanns det mkt REA , 70 % på olika sakre och de hade coola märken som Monclare och Juicy Coture ! Så det var naiz idag ! Kom hem vid  8 och kollar på So you think you can dance på 5an just nu ;) . PUSS PUSS ! 

8 Below

Egiht Below on the tv just nu ;) Älskar såna hundar , Sirbien Huskys så gulliga ! Och alla har alltid Canda Goose i såna filmer när de spelas in i Alaska elr Antarktis. Känns som alla har de när man ser de här också , hehe  ^^men ska kolla vidare !! Puss and Godnatt  !! 

8 Below

Egiht Below on the tv just nu ;) Älskar såna hundar , Sirbien Huskys så gulliga ! Och alla har alltid Canda Goose i såna filmer när de spelas in i Alaska elr Antarktis. Känns som alla har de när man ser de här också , hehe  ^^men ska kolla vidare !! Puss and Godnatt  !! 

Oh no its Monday again ...

Hello :) åndag idag :P , vilket var en lungn dag idag , weird :S . Men det bästa med idaag är att det var våran sista dag med PROV !!! Finally ! Så skönt !! :D Har bara kvar ett engelsk project om Sustaninable living tills på onsdag , och sen så är det finito ! Slutar om 3 dagar ( räknar inte avslutningen ^^) !! Skla bli verkligen skönt med looov , göra saker som man hinner med och så ska jag börja läsa min eng bok som heter " A time to kill" OMG !! 600 sidor och den suger ! Läste första sidan och stängde bara boken , åhhh !!! Men sitter iaf och laddar ner filmenr , vet inte vilka men är ganska sugen på komidier så det så :) Men har redan laddat ner en film som heter All about Steve , rolig film! Ajuste och igår så var det Lucia :) Bakade gingercookies , hoehoehoe ! Och imorgon så har jag en fett sovmorgon yall !!!! Börjar kl 10:10 !!! Woho !!! Hör av mig senare ! 

SNL

Hello :) Sitter just nu och kollar på Saturday Night Live ! Hahha älskar det programmet , och Justin Timberlae är värd ;) . Men i morgon så ska jag iaf till stan och sen så ska jag plugga , måste göra mitt eng project och öva matte :( orkar inte men man kan göra ett friviligt prov på matten som typ kan höja ditt betyg elr nåt sånt , så vrf inte göra det ? ;) Ska kolla vidare . Puss och Kram + GODNATT ! 



Freeeedag!

FREDAG idag ! Woho! Och om bara 6 dagar så har jag jullov !! Ska bli väldigt skönt med lov ;) . Men har lust och åka bort nånstans , typ till andra sidan av världen till nån tropisk ö elr nåt såt , heh man kan ju alltid dagdröma ju ;) , men ska iaf åka till Polen över nyår. Men idag så var det occkså en sfoft dag i skolan. På eng så arbetade vi med vårt project , på matten så körde vi spel , datan med och på svenskan så håller vi på o kolla på en film som heter BABEL , väldig bra film ;) Och så har det snöat idag också , fast lite . Men annars så har jag haft en lung Fredag , ha lite ovanligt men men :) . Men har iaf planer inför helgen ;) . Men har ingen anning om vad jag ska göra nu , får hitta på nåt helt enkelt , kanske kolla på nån film elr nåt sånt :P. See ya !  


Benn gone a while

Hej ;) Förlåt med den dåliga uppdaten , vad var det ? Typ 5 dars sen jag skrev nåt :P Men ibland så kan det vara skönt och inte skriva nåt och så ahr jag inte haft tiden ellr ork och göra det :P. Men iafa helgen var ju skojig ;) I Fredags så träffade jag Dominka :) hon sov hos magda , kom hit i 2 dar från Polen och såg henne sist i sommras så det var trevligt :). Och sen så var jag och såg 2012 !! OMG ! Den var väldigt bra men sluttet söög :P hehe kan skriva ett inlägg om det senare ;) . Och sen så har det ju bara varit skola , lite chill och arbete :) Det bästa är ju att vi inte har prov längre !! :D Så himla glad ju !! Inga sena nätter som man måste plugga till och allt stress :) . Och idag så hade jag ganska skönt ): Hade vikare på svenskan och på matte så körde vi Kalaha och Scrabbel !! Men the cherry on thetop som var idag var min present som jag fick från Alex !! :D Thx A ^^ . Hennes mama var i Miami så jag fick en present från Victoria Secrets och Willy Wonka candy ;) Blev glad ! Och imorgon så har vi ingen skola ! Vi har temadag och så ska man prata om gymmnasium och sånt , så det blir najs ! Men ska gå och bada snart , see ya later . PÖSSS! 

Tisday !

Ugly Betty now ! Har precis skrivit klart min svenska läxa :) . Igår så var det som valligt. Skola = långaaa tråkigaa lektioner ! Hatar måndagar , men vem gör inte det :P. Men efter skolna så hade jag det kul iaf ;). Åkte med Alex till Burger King vid Odenplan och sen så åkte jag skridskor vid Vassaparken , haha måste verkigen bli bättre :P , ska bli åka mer inder jullovet , vilket är om 17 dagar !!! Eller för ESN så är det ;) Så skönt ! Har jullov i 3.5 veckor ! :O , men det förkänner vi för förra året hade vi knappt 2 veckor so det jämmnar ut sig ;). Idag så hade vi Art and I love it ! As you probably know it ! Håller på med papercutting , vilket är verkligen kul. Men måste vara iskolan kl 7 imonr och på tors med , ör att göra klart det innan betygen sääts in :P. Sen så har ajga bara haft chill lektioner idag ;) Älskar tisdagar ! Och på Social Studies så håller vi på med WW2 igen , så vi håller på och kolla på The Pianist :) Men så har mina dagar varit i kort sammanfattning. Ska fortsätta att kolla på Ugly Betty och printa ut min Svenska :) Seee ya !! <33



RSS 2.0