Next stop , Warsaw !!

Woot Woot !! Snart så drar jag med mina tjejer till Poland !!! Ska flyga till Warszawa med Maggie ,Alex och Sara !! Kmr ha det sååå kuuuul !! Ses igen på torsdag mates !!!



The Young Ages

Skrev klart min eng essay för någon timmes sen er så , asså fattar inte hade 2 veckor på mig , men nää jag väljer att göra den dagen innan , men det är då jag bäst funkar !! Den blev 5 sidor och lite till , omkring 1000 ord som Frato ville ha , hoppas han blir nöjd nu då. Annars så tänkte jag gå och bada och sedan plugga lite till mitt politik prov som jag har på Fredag och då har vi också HALLOWEEN i skolan ! Den som typ klär ut sig bäst vinner ett pris , hahah , får se vad man blir då. Har har ni iaf bilder på mig och min kusinvitamin när vi var i Spanine !! Hahh älskar när man blir taggade på facebook på bilder där man var liten och kommer inte ihåg att det fanns bilder från det stället !!

 

 

 

 

Hahhah aww how adorable !! Me and my english cousin !! Hah måste typ ha varit 8 år här elr nåt .

 

 

 


Gotta Love Cole

Tänkte folks att jag kunde fe er ett tips från tv rutan. Har aldrig gillat den där serien Scrubs som typ alla älskar. Men kollade på den nyaste och sista säsongen and I like it !! Hhah men mest för att Cole är med iden !! Han är så j***a skön och rolig !! You gotta love him med hans repliker !! + that he´s so handsome ! Så därför så bjuder jag på några videos.

" Have you been to the beach lately ? It´s all families eating har boiled eggs !! That aint right! " HAHAHA !!

Oh snap I gotta funky cancer mole!

My lungs are a bit damaged

Hej my dear fellows !!! Har haft , eller i andra ord har fortfarande lunginflammation .. .. och dear lord what a struggle !! Jobbig med det , hosta 24/7 , tungt att andas och jaaa ni kanske förstår. Just nu så håller jag på med min eng , till tisdag så ska jag skriva 1000 ord om två olika stories , thesis statements och annat bullshit .. O -R-K-A-R  I-N-T-E !!! Och sedan så har jag också algebra asså fml .....

 

Här får ni en bild på some sweet lungs ...


Ovanlig söndag

Hej ! KOm hem nyss från my wonderful Aleks !! Hade en tjej dag kan man säga. Myste , kollade på film , lagade mat ( goda chicken wraps !)  hah och kollade på chattroulete , ahha träffade skumma typer som till ex från Irland och USA .. hahh en del sjöng låtar och en del gjorde andra saker ... om ni kanske förstår. Så var en rolig och härlig söndag , för annars så brukar man bara typ göra läxor och slappa. Och var en stund i stan med min mami och hann att köpa en mysig stickad tröja från Topshop och fick dessutom 10 % rabbat från det där CSN - kortet :) men nu ska jag bada och kanske kolla på A team. Love .

 


"They say life is short, we say live it"

Ligger i sängen och kollar på MTV cribs marathon. Lite tidsfördrivt innan jag möter upp me hombre ( A.K.A ida ) ! Har blivit verkligen sjuk , jobbig i lungorna ... Men igår hade jag det trevligt ! Mötte upp Magda ( som jag har saknat !! ) och några andra kungsholmare , the usuall crew :) . Hängde hemma hon Singer som bor i på söder och har ett amazing view på hela Stockholm typ för han bor i en skyskrapa eller vad man säger . Och sedan så träffade vi PRITESH !!! OMG ! Har inte träffat honom sen 4an då han flyttade till Pakistan/Thailand !! Och sedan så träffade vi Leo också. Nu ska jag fortsätta och kolla på Cribs där alla säger " This is where the magic happens " !!

Min Chuck Norris !

Real eyes realize real lies

Helloj ! Har haft en skön slappig skoladag idag. Först så hade jag en presentation i civics om liberalism som gick bra , och sedan så hade jag historia och pedagogical leadership där vi kollade på Good Will Hunting och Alexander the great med Collin Ferrel ;). Och just nu så sitter jag och lyssnar på härliga låtar samt som jag dricker juice. Livet flyter. Och imorgon så är det Fredag !! Fattar inte vart de här dagarna tar vägen ,allt går så snabbt! Men ska bli skönt för ska umgås med härliga människor. Åhh som jag har saknat !! Min systemis är på lagning så så länge så får ni nöja er med en gourgeous bild på Miranda Kerr som inte sitter helt fel elr hur ?


Jag blir så dum av dig

Ser att mitt bloggande har blivit bättre huh ? Sak iaf smaska i mi min pomelo. Hahah hade tråkig så gav den ett face, haha ser ut som en mix av Harry Potter och min Historielärare Hahahha ! P.S glöm inte att det är Desperate Housewives idag !!!

My exotic pomelo !!

Daniel Adams - Ray : Dum av dig


Why so serious ?

Gissa vad som är höjdpunkten imorgon mates ?! Bild !!!! Håller på och ritar av en annorlunda typ eller i andra The Joker. R.I.P mannen ...


Here comes the fall

I´M ALIVE !! hah jag lever , klarade att springa de där 5 km :P men gud vad tufft det var ! Värsta booth camp och det värsta var att jag fick håll sen ,ajajjaj ingen bra kondis här inte !! Men det var fint ändå. Spang igenom en fin skog och sen så säg man hästar och kossor på sin väg.Sprang bland alla sorters färgade löv och det blåste som f** ! Nu har hösten kommit och det är gillart .

 


If I can do this , you can too

Har Top Model i bakgrunden , idag som sagt så hade jag mitt första prov .... gick väl så där . nu så inser man att man går på gymnasium och its time to step it up ! hah nää men får se senare hur det gick. Imorgon så har jag cross country m börjar 12:30 så har en lång sovmorgon , men undrar bara hur det kommer att gå för mig när jag är sjuk... Och så kom mina päron från Polen idag. Fick små saker av de , en film och en mysig halsduk från Roxy ;)


Tusen gånger om

Varit sjuk hela helgen folks , inte mysigt. Om man ska sammanfatta hela helgen så har det varit plugg , medecine och tvn. Och imorgon så har jag mitt första prov på iegs , närmare matte , men ska ta ett lång varmt bad nu mina kära ! Till next time !

Daniel Adams - Ray : Gubben i lådan


RSS 2.0