Ruining our childhood

Och jag som gillade disney :P förstörde allt ju !! 


Hoooola!!

Sitter och kollar Vänner just nu :) Hände inget spec idag i skolan , som vanligt :P boring as usual ... Blir ett tråkig inlägg utan något liv this time . Men nu så ska jag kolla på Oceans 13;) Never ever seen it before ;) Så det blir skojigt !!
cIAO bellas !!


DH

Aloha ! Sitter och kollar på Desperate Housewives på 5an :) Gillar verkligen och kolla på olika serier , som DH , GG , Ugly Betty , F.R.I.E.N.D.S. etc :) Och det bästa är att allt börjar ju nu i Höst !! :D Blir så glad ju ;) 

See u tomorrow , lägger mig sen . Godnatt , Sweet dreams !! 


My Day So Far ...

Tjenna snyggingar ;) ! Kollade nyss på det nya avsnittet av The Hills ! Gillar det , alwasy drama drama drama ! Och idag så hade vi art :) Vi fick cut out saker :P heh nee men det var skojigt ! O sen så har jag haft en skön dag och efter skolan så hade jag hemspråk och efterså åkte jag in thill stan med Maggie ,Adde , Lelle och Viking :) Först så gick vi runt och så gick vi till gallerian för magda skulle köpa en scientific "kukculator" haha vårt humor ;)  Själv så köte jag pennor med stift , he BIG fina och billigaaaa!! Och efter det så gick vi och fikade på Waynes och det :) Men ska göra science nu , har bara 2 sidor kvaroch sen så ska jag gå och bada!! Relaxing ! 



RoCkStAr !!!

Helloj !! Sitter och kollar nu på 9an på ROCKSTAR !! hhe nee men det är väldigt bra !! ;) 

 

Watch it !! 


My Mondays totaly suck !!

Hola chicas ! Pratade nyss med Maggie i telfonen ;) very najs ! Har inte gjort så mkt , elr kom hem kl 6 idag och hade jbbigaste dagen idag !! Hatar verkligen Måndagar :P Hade dubbel NO , dubbel matte , dubbel svenska och gympa och mer omg !! Slutar så sent och så blir man alltid trött !! Just hate these damn Mondays !! Och så fick vi suprise test idag !! :O :P , haha fattade ingenting det var om powers ( protenser ) hah men svåra frågar , ingen fattade ju så whats the point giving us the test ? Tänker de inte elr ?? Och på gympan så sprang vi 3 km :P !! Hahh orkade inte spring !! Men sitter hemma nu , mina granparents är här :P så har ätit middag med de , men sitter nu och kollar på hristine på 5an :) Men imorgon så har jag ART !!! :D Jag älskar Art !!! Art is the shiet !!! Wihoo!! Skriver mer senare , och den här gången lovar jag !!! 
Seee u sooon my friends !! 


Weekend !

Tjossan ! I Frdags så hade jaag det jätte mysigt !! Först så var jag i stan med Maggie ,Cissi och Amanda . Vi gick runt och sen så åt vi på Taco Bar :) . Efter det så träffade vi Sara B och sååkte vi till Djurgårn till nån barbaque som Karro och några andra hade :) . Och efter det så åkte vi och träfade Janice och de andra ;) Och efter det så åkte vi hem till Vicky som bor vid Hötorget , bodde väldigt coolt ;) Och så satt vi på hennes Balkong och myste och sånt :) Och efter det så var jag tvungn och gå för kl 10 så skulle jag på bio med Josse och Carro ! :) Men innan så satt vi donken och pratade och det och sen så gick vi på premiärn av The Final Destination , en skräckis i 3D !!hahne men den var konstig , den var väl okej , lite sjuk :P  handlad om en kille som såg framtiden om hur alla sskulle dö och så var han tvungne och rädda de människorna :P heheh jaoo . Och igår så var jag typ hemma , var sjuk och hostade hela dan och hade tråkig men kollade på The Hangover och andra filmer ;) HAHA älskarden filmen asså !! 
Och idag så har jag inte gjort så mkt , var ute en stund men har mått dåligt :( Och det värsta är att jag ska läsa ut Ondskan till imonr och har väldigt många många många sidor att läsa !!! Inte bra !!! :P Så måste sätta igång med det , typ nu so got to go now!! Men kmr typ inte att läsa för har fastnat framför tvn och kollar på The Hills!! 
Hör av mig senare  <3


,.,

Har du sagt A så får du säga B så får vi C vad D E.

Har hänt mkt , men skriver senare idag om min weekend ! Ciao ;) 


Memmories we cant forget !

Tjenixen ! Idag så hade vi vikarei SO , så skönt !! Slipper man Wholners prata om WW2 ... :P. Och sen så hade jag Engelska prov , haha och så började typ hosta och choka mitt i provet , heh så fick dricka vatten hela tiden , :P . Men efter skolna så stack jag med Ida hem , haha det tog oss 40 min med busse n för att komma dit ! Hah men sen  så var vi starving så cokked some pasta puttanesca, ni vet med tomateosos med vitlök och andara smaskiga spices !! hah elr jag lagade för ida kan inget ,:P Men blev gott iaf ! ;) Och efter det så chillade vi , hah kollade på GG och åt glass , och sen så garvade vi ihäl oss !!!! O M G !!! ahha vi kollade på gamla bilder på oss när vi var typ 9 år elr nåt sånt !! OMG  det kom tårara och skratt överallt !!! Måste be idA att skicka de !! SEND THE PICTURES IF YOU SEE THIS IDAHOE !!! Efeter allt det så åkta jag hem :) Har gjort några sidor i Science boken so far ;) och just nu så kollar jag på Click , på 6an ;) Adam Sandler är så rolig ! Men ska gå och krypa ner i min säng och kola på den , och ska bli bättre med det här , för skriver bara 1 inlägg varje dag , elr nästan vilket är tråkigt   , ha då finns det inget life i det !! :P men got to go now !! Love you darlings ;) 


FUNPHOTO!!!

Heeeelllooojsan bloggen ! Idag i skolan så hade vi spexfoto !! Och det hur kult som helst ! HAHA ne men det var kul , skrattade jätte mkt vilket är toppen ;) right ? :) Neee men annaras aå har det varit chil idag i skolan ,  hade vikarei och gjorde inte så mkt:P , men ska snart plugga för eng provet vi har imonr :( Måste mju men orkara inte , ajja  see u soon babes !! <3

Moi and iDA vi var nördar !

The End!!

 


Photo Day !

Jello ! Idag så hade vi Skolfoto i skolan ;) skönt , för vi slapp letioner !Och imorn så ska vi ha Phunphoto elr som andra säger spexfoto , gillar inte o säga det , vet inte , låter konstigt för mig :P Hah moahhah ni som går i skolan , får se imonr ;) !!! Och idag efter skolan så var jag med Ida , elr först så väntade jag på sara , ahmet och Ida för de ade hemspråk i 80 min !! :O Fattar inte vrf de har det så länge :P , eftersom jag hara bara det i 40 min :) Men iaf så köpte vi chai latte på EH el jag köpte , im like a bank 4 Ida :P hehe , men sen så gick vi till Butriks och var där typ i 2 timmar för vi hade problem och komma på vad vi skulle vara , bytte idear hela tiden , men sen så kom vi på en ;) Och efter det så gick vi runt och sen åt vi på Mc :P , och nu så sitter jag och kollar på Systrarn i Jeans på 5an för 1000000 gångne :P och måste leta efter kläder som jag ska ha imonr :) So see u later ;) 

Same old boring Monday ..

Bongorno people !! Idag så hade vi Physic prov , åhh hatar verkligen det , fattar inte nes när vi kmr och använda det här som vi hade prov på men hoppas att det gick bra ;) Och så var jag ju skuj så dan blev ju bara bättre !! Ooh sen så var jag hos läkaren idag , och så var min mammas och pappas gudson här , Ppatrik , liten snorunge men snäll ;) Men nu så är jag trött , och ska kolla på Gossip Girl :D 3e säsong people !! ;) 

                                                                            Boring shit !!


Happy Birhday !!

Yo yo yo !! Sorry , har varit sjuk men mår lite bättre idag , förutom att har ont i halsen och kan nästan inte prata :P Så har varit tyst idag :P Men idag så fyller min Dadyo år !! ;) Så vi ska ju fira det ;) men måste också öva till science provet vi har imorn !! PYSICS !!! Orkar inte med det men måste ju !! Så ska plugga nu , om jag kmr kunna och göra det och inte blir distraherad av saker !! 


What a DAY !

Hejsan babes ;) Idag så hade vi SO prov :O , men det gick bra my frieends ;) !! :D HAhah vi har alltid den bästa musiken också när vi har prov :P Heh och sen så hade vi eng presentationer , haha det gick åt '¨"#€%& !!! Hha men jag klarae det ändå :P Skrattade och kunde inte utala orden !! Men efter skolan så var jag med Maxi och Idahooooe !! Vi fgick runt i stan och sen så gick vi och åt i Mc :P not healthy ... och sen så gick vi upp mot hötorget , vet inte vad de gata heter men vid kyrkan iaf :) Och sen så åkte typ allla hem , men just nu så mår jag illa och är sömig , så ska gå nog och lägga mig en stund :( Hoppas att det går över :) 
Ciao 
                                                                     PICTURE TIME !

Idahoe and P 

Maxi and Ida , heh :) 

Akan and Brewster ;) 

My homies !! :D 


Onsdag :)

Tjena tjena :) Idag så var det bara en normal skoldag :P Fast på matte nså var det chill ;) Och efter skolan så var jag hos doktorn , yeah ... heh. Och nu så sitter jag hemma och kollar på MTV ;) , och ska läsa till vårt SO prov som vi har imorgon , WWI wihho !! Åhh känner mig sugen för B&J !! :D 


Tisdag , Tuesday !

Hellloj :) Kollade nyss på det 1 avsnittet av Gossip Girl , säsong 3 !!! :D Omg , ÄLSKAR GG !!!! AWESOME !!!Diggar det verkligen ;) Så braaaa !! HAHH ;) ne men GG äger , så helt enkelt är det bara :P , hhehe nee men idag i skolan så hade vi sköna lektioner ,elr , aa förutom dubbel SOn då , ajuste fick veta våra resultat från varat prov idag :) Olalal ;) Hhe och våra art betyg ;) Och efter skolan så hade jag hemspråk :P Men ska gå nu , kollar på Christine ;) 
Seee ulater !!


Monday

Hejsna svejsna ! idag i skolan så var det en bra dag :) På matten så gjorde vi typ inget , elr matte , då men det ät lätt , science så hade vi revision och annars så var det normalt :) . Efter skolan så åkte jag hem inget speciet :P. Men tog ett lång baaaaad , och det var längesen eftersom vi har massor av prov i skolan och allt annat som händer runt kring det , åhh ... Och satt och kollade också på VMA 2009 ;) Very najs kan jag säga :) , Fatta inte vad Kanye hade för problem ... pinsamt av hnm .. :P Men ska öva lite So ,Bye <33 Hha juste , hade lite tråkigt så bytte språk på facebook , english pirate . HAHAHAH !! Så kul , elr de har coolt slöang :P Victor tipsade mig :) 
Hhah kollar på Hollywood svenska fruar , !! OMG , kolla bara på de !! 


Mtv now !

Bonjorno ! Kom hem för ty 20 min sen ::) , sitter och kollar på Teen Cribs på mtv just nu :) Bra program om man inte har nånting och göra ;) Men måste också läsa SO :P , soo see u later :) 

 


Happy Birthday Granny !

AAloha !! Igår så hade jag det skit kul !! Låååång dag !! :D . Först så var jag i stan med min mummy och shoppade och sånt. Sen så träffade jag Ida :) Först så gick vi och åt Kebab :O heh , för vi va rhungriga !! :P . Och sen så gick vi runt i stan , hötorget :) Och åt glass ;) . Och sen så träffade jag Carro och Alexandar :) Vi skulle gå på bio , och såg The Ugly truth !! :D HAHH vilke nfilm , skrattade hela tiden !!! :D Undebar film ;9 . Och sen så träffade vi Alex och Oscar . G och nån kille( simon tror jag att han hette :P) , för de skulle också gå på bio , men det gick på distric 9  :) . Och eter filmen så gick vi runt iKungsträgården :) . Så hade det mysiygt igår :) . Och idag så fyller my gradma 76 år :) Så ska åka till henne :P , yeeeah...Skoj ..NOT ! , men måste också läsa SO och science , om jag hinner :P , så ska åka snart , HAVE AN AWESOME SUNDAY !! ;) Peace and Love !!


Movie Time !!

Hola chicas !! Sitter just nu och kollar på Pirates of Carribian 3 , men det är reklam nu ;p , och om ni undrar så är den på kanal 5 ;) Och sitter och myser med godis till filmen ! Awesome !!! 


...

"I´m forever blowing bubbles, 
Pretty bubbles in the air
They fly so high ,nearly reach the sky
And like my dreams they fade and die"

In the city

Waz uaaaaap!! Hello igår så väntade jag på Ida och David , efter skolan efterom jag är en sån bra vän , hah ne men de gjorde en Art grej så ;) Och sen så hade jag strff / utegångsförbud , från mina päron så var tvungne och gå hem :P. Men idag så har det varit en skön dag :) På matte nså gjorde vi typ ingenting och på svenska nså spelade jag hela tiden på min Ipod ;) . Skulle träffa Ida idag ör att fixa en grej , men hon mådde illa så hon gick hem efter lunch . Så efter skolan så var jag med Alex och Carro ist :D . Vi gick runt i stan , fikade på Espresso house , gick in i Butrix , köpte godis och andra grejer :) . en sen så var Carro tvungen och gå för hon hade bany träning men kul var det iaf :) . Sen så var jag med A och vi gick och köpte Fortune Cookies ! Åhhh i love them !! :D Och sne så gick vi och satte oss ien cool park som var precis mitt bland gator :S heh coooolt ! :) ,Ahah ajuste vi träffade lila Sasha också :P ... Och nu så sitter jag hemma , ska snart kolla på Pirates of the Carribian 3 !!!! :D Love that move , Älskar mina pirater ;) !! ooo i see u sooon !! 


HAHAHAH

 


09.09.09 :O !!!

Hello chicas :) Sorry att jag har varit dålig med upptade:P men det har hänt så mkt!! Ok , så i Onsdags så var jag i stan med MaM  :) gick runt och sånt. Ajuste ! Visste ni att de ska stänga ner SOUK !! :( Och ist så ska de öppna up Media Markt :( Så passa på att gå dit , för det har REA :D !! Any way , igår efter skolan så var jag med Maggie ochSara . Först så hade vi hemspråk. Och sen så åkte jag M och S till Magdas ridskola eftersom hon skulle börja :) Hahh men vi åkte vilse i Djurgårn :P Så vi var 40 min sena , hhe gick runt och kom till Kaknestornet :P heh och vi såg Benny Anderson från ABBA "" Olal :O han var och rastade sin hind ;) hahha olalal !! : P Så det var skoj ,sen så var vi i stalleti 30 min typ och sen så åkte vi hem :). Och idag så slutade vi tidigare ;) The new midglet style ;) hehe , men efter skolan så var jag med iDa :) Vi gick runt , I köpte ett bälte och sen så åt vi mat :) HAH och sne så gick vi och satte oss vid Drottninggata och så börjar en gubbe komma och prata meed oss :P scary , hha nee men creepy var det , och sen så träffade vi några från turkiet :P Hhah de kunde inte säga åra namn Idushoch pATRYSIKA ,hahah så varje gång de sa våra namn så började vi garva !! ;) HAHAHA , men ska kolla på nån gay film jag lånat från Alexandra , yeah ... :P hehe får se ;) 


Sunny Sunday !

Jello ! :) Igår så var jag med Alex :) Vi gick och åt på en buffe . New peking city , !! Very goood ! :D , heh och sen så var vi vid humlan på kvälle noch gick runt vid stureplan :) . Har masssa med bilder , men har ingen sladd elr kan inte hitta den till kameran :( så det blir inga bilder -_- . Och idag så ska jag bara ta det lung , ska göra egelskan , hemkunskap och lite np eör so , får se :P . Men fick bilder från A , när vi var o såg GColdplay men de vill inte läggas upp nu , så lägger upp de senare ;)  


Lööördaaag !!

Hola amigos ! Håller på o fixa mig , men ska åka snart ska träffa Alex :D Vi ska bli fatt teenegers ! mohahah ! Seee later for uppdate !!!Puss puss 

Home at Idas place !

Shoo brers !!! Är hemma hos ida nu, vi sitter & äter macaronies & tryffel. Vi ska fixa oss lite till & sen dra ut till "hemligt ställe". I know u want to know werew ere going !Seee yaaa !!!!!!


Buissy Day

Shoo my folks !! Sitter just nu och kollar på Day after Tomorrow på 6an som man har typ sett 10 ggr :P Men är väl bra  med JK också ;) Fattar inte vrf men kan se nden filmen om och om igen. Sorry att jag inte hann och skriva igår men hann inte och sne så hade jag problem med min internet :P. Men träffade Ida igår en stund och sen så åkte jag bara hem och pluggade för mitt so prov , som vi hade IDAG !!! . Ne men det gick bra , hade bara problem med 2 frågor ;) . Och det är så skönt har nästa prov om 2 veckor :P hah men ändå skönt :) . Efter skolan så var jag en stund med Maggie ,Cissi och Astrid :) . Jag och M åkte till BK och sen så gick vi till A och C och satte oss vid Mc :) Hah pratade om windsurfing minnen ! Hahh , åhh saknar det  ;)  Så vi satt där och chillade . Sen så åkte jag med M och C till Hötorget och träffade Ida och Ariana :) Hhehe gjorde typ inget , men sen så gick vi runt i sta noch satte osss vid ett cafe , elr cafe MODA :) Hahh kastade muffins på folk ! Mohahah nasty girls ;) !! Sen så åkte M och och jag A, I gick runt i affärer , och sen så åkte A så det blev bara jag och Ida kvar , gick till Espresso house och sen så åkte jag till Östermalmstorg , mammas jobb och åkte och handlade mat. Nu är jag hemma och ska tvätta mig snart :) Och sen så ska jag kolla på Scary Movie 4 som går på 5an kl 22:00 idag ! :) 


Finaly !!

Hello ;) Sorry men kunde inte skriva nåt igår för det var komplikationer med blogg.se .... not goood ... Men iaf så var det Måndag igår , inte kul , lååååång dag och så hade vikare och 7 pers var borta igår som idag :P . Men idag så hade jag en bra dag :D . På art så kollade vi på nån film i 30 min , o se så var vi tvungna och skriva en i essay i 40 min !!  Men gick väldigt bra för mig ;) så är glad . Och sen på SO så hade vi historia och så fick några "presenter" från Mr. Wholner :P . Och efter skolan så var jag med Alex <3 ;) Vi gick till Fältan och sen så köpte vi saker och sen så chillade vi , pratae och åt mat :) . Och nu så är jag hemma , sk öva so snart , åhhh , boooring ....!! 


RSS 2.0