Pineapple Express

HAHHAHAHAHHAHAHA !! Kollade nyss klart på Pineapple Express på 3an !! Hhaah jag älskar James Franco i den här filmen !! Har så himla sköna repliker :


Hhah" What do you mean it´s dead?" elr :"  Oh noo the var commited suecide !"

on my way out

nu drar jag på en tjejmiddag ! Seeees:9

Tips is in tha Hooouuuuse !1

YEAAAAAH!! Har nu kommit på hur man lägger in youtube klipp igen !! Deras sida har tydligen blivit uppdaterat så de bytte till nya koder etc .. Tråkar bara ut er med det snacket och för att get to the point så skulle jag vilja tipsa er om 2 grymma filmer. En som är ett halvt år gammalt och en som är sprilans ny !
THE SOCIAL NETWORK är en grymm film som handlar om när Mark Zuckerburg blir packad en kväll och kommer på sin ide  facebook. Första gången jag såg den så såg jag den bara 5 min. Efter dt så stängde jag av filmen för jag tyckte att den sög. Men jag gav den en andra chans och den var awwweeesome ( spola fram till 0.50 ) !!

BLACK SWAN är den andra filmen jag tycker ni borde se. Den handlar om en tjej som heter Nina och hon drömmer om att få rollen som Swanprincess i en balletshow , men så börjar hon se saker. En helt annorlunda film än The Social Network. Den här är mer som en thriller.
Nu så ska jag kolla på How I met your mother. Puss !

Back on Track

Hejsan!! Var ett tag sen jag skrev något men har haft så mkt plugg , träffat kompisar och har bara inte haft tid att skriva. Men nu så har våra lärare slsssckat ( säger man så? , dragit ner ) på våra läxor but only for now. Om 3-4 veckor så börjar project week igen ... Fast det är ändå skönt. Man blir uppdelade i grupper från olika klasser och arbetar med ett project i 1 vecka. Förra gången så blev min grupp klar på 4 dagar så vi behövde inte komma till skolan resten av veckan! Nu så kollar jag iaf på The O.C !! Fy vad längesen man såg den serein. Har laddat ner hela 4de säsongen , halva 3dej och några episodes här och där av 1 och 2 säsongen !! <3 O.C  Nu så ska jag fortsätta att kolla på O.C och lägga mig sent för imorgon så har jag inge skola !!! Alla elever som har missat något prov måste gå till skolan imorn och göra de , but not me !! Och nästa vecka så har vi SPTs ( samtal) 3 dagar så då så går jag bara de dagarna till kl 1. Har en lung och skön vecka framför mig! See yuo later!

hahah kolla på söta Ryan


RSS 2.0