Life is the most spectacular show on earth

LOOOOOV!! Fast har bara pluggat hela tiden känns dt som , hur sjukt är inte det?! Om några dagar flygs det iaf till värmen som är så efterlängtad. Igår så var det första grillningen i år. Var väldigt varmt och skönt. Och senare på kvällen så gick jag på bio med Ida och såg den nya film Water for Elephants. En väldigt fin film tycker jag. Och hur sjukt var det inte när Robert Pattinson började snacka polska!? Hahah o-m-g vad jag brasst ut hah med Ida !! Och så hilma kul för det fanns inga subbtitles när han pratade för titta.Fast då och då så lätt det typ som ryska eller nåt sånt. Imorgon så ska jag förhoppnigsvis klippa mitt hår och shoppa de sista sakerna inför Grekland!! Taggad till MAX!! Men tänkte jag kolla på en film som heter The Way Back som verkar vara väldig intressant. Cioa!

 

 


Once You're Over the Hill You Pick Up Speed

Helgen var mysig. Hela Nästa hela Lördagen och hela söndagen så var jag med Maggie ! Sov över hos henne och tog det lungt , lagade entricot med potatis , sparris oc bearenes sås ( muuuuums !) spelade sims 3 , kollade på en skräckis , Devil( som sög) med Hamza och Albin och lekte med Gringo!! Annars idag så åkte jag till skolan kl 10 och när jag väl kom dit så var ingen av min grupp där ( för projet week) , kunde inte hitta de andra då vi aldrig bestämde tid etc så alla kom vid 2 -_- . Vi håller på med media och min grupp fick Rebbellerna som krigar typ i Libyen , som vi ska prata om etc. Tror att jag ska sov nu , börjar 10 imorgon ( hoppas att jag inte har fel nu). Och det är bara några dagar kvar innan värmen !!!




Hahha old pics of me and Mags <3

Nacho ...

Libre är på 4an nu ! Fast den är B , he gillar bara titeln av filmen. Har precis badat iaf och ska snart om en stund begä mi in till stan och sedan hem till my sweet Maggie !! Har också varit ett tag sedan jag skrev men skolan är mitt enda liv just nu känns det som. Har haf Boxing competion , prov och nu så har vi project week hela veckan vilet innebär att man jobbar på ett project med all ettorna. Man blir uppdelad i olika grupper , bra sätt att lära känna andra folk. Och sedan så har jag också 3 inlämmnigar som jag måste lämmna in på frdag eftersom jag är inte i skolan fredagen därpå för då så är jag i GREKLAND MED MAGDA !!! WOOOOOH! ska bli fett awesoooome med sol och värmen!! xOxo ( som i nacho libre , small kiss , big hug , small kiss , small hug) hahahah.

 

 


RSS 2.0