Send it forward

Läste förr på Jasons blogg från Kenza om hans mamma .. :( Man blir bara så ledsen och kmr ihåg när jag var det när min granny hade cancer. Skulle vara så himla ledsen om min mamma dog , går ju inte ens att beskriva .. Love to you too J klicka här

Appreciate your life

Igår så såg jag en film som hette My sisters keeper och den var så sooooorliiiig !! På början av den så var jag arg , haah , men sen så kom  det några tårar. Vacker film. Take a look :

.....................

Seg bloggning som vanligt -_- har så mycket plugg just nu !! Har NO prov , SO uppsattser och engelska presentation ! Ah kom på nyss att jag har påsklov om några dagar ju ! :O . Slutar ju på torsdag :D !! Yesterday så hände det några grejer :) , var på nåt museum vid slussen med klassen och så vandrade vi där runt Gamla Stan , tråkig men det var iaf ett fint väder ;) . Ska göra mig snart i ordning och det är ju Earth Hour idag , så tänkte kanske sticka till Kungstregården men får väl se , Talk to you later !

Tuesday , Tisdag

Sitter och kollar på Cougar Town nu :) Bra serie ! Igår så var jag inte i skolan , var sjuk och låg i sängen för det mesta. Idag så hade vi Hjärt och Lungräddnig, var väl okej but it beats school lessons iaf ;) Slutade vid 12 och hängde med Magda , Sara och Alexandra :) . Sen så har jag pluggat till vårt SO prov på ekonomi och inflation och allt sånt som vi har imorgon -_- btw GOOD LUCK på nationella imorn alla 9or !! God natt !


(500) Days of Summer

Har pluggat lite idag men ska göra det menr :P. Men tänkte kolla på en film som heter 500 Days of Summer :) Har aldrig sett den förr :O heh . Later !


Tekniska Problem

Som ni kanske har kluratt ut så är mitt internet lite trögt , men idag så hade jagiaf en väldigt väldigt bra dag ;) Dagen började med att det var 10 + grader ut !! :O Förvånad man blev men jäkligt glad var man ! Sen så mötte jag min madre vid östremamlstorg vid hennes jobb och åkte till Karlaplan. Därefter så gick vi till fältan och efter det så träffade jag Maggie , Sara och Janice gulliga cutepies ;) Vi åt på Jensesn Böfhus och det var rigtikt smaskigt kan man lungt säga ! Men alldelse för mycket ! Vi åt stekta potatsiar med steak , all you can eat open glassbar och en korg med mozarella sticks , ostinbakade jalapenios och hot wings !! Glassen de hade var en cool ide , för man gick och tog själv med ströserl , såser , kex mm :) Mådde illa efter allt , hah :P. Men sen så hängde jag med M och J och sen så åkte jag med M hem till henne en stund , och på vägen hae vi våra konstika stunder ! Hah , thats when the real Magda and Patti goes wild haha :D . Och sen så kte vi en stund hem till Karro som man såg länge sen :) . And that was pretty much my day my fellows ;) Och imorgon så blir det nog som vanligt en pluggis dag -_- , måste plugga VG - essays för Civics , skriva mitt projekt om religion och säkert åt annat som alltid kmr upp :P.
Opps ! Glömde och skriva vad jag gjorde I Fredags :P . Men då så var jag med Alexandra och Linus ;) I skolan så hde vi bara vikarier hela dan !! Unbelieveble !! Hängde med de , åt that mat och bara umgicks ;) Skön dag helt enkelt ! Ska nog rulla vidare till min säng som ligger typ 1 m bakom mig ;) Sweet dreams !

Potato spicky som jag och A köpte i någon Thai - affär , och tydligen så är det 18 - års gräns på de ??!! Hahha !


Feel Goood

Hello my homeboys ! Long time no seen ! Har haft en väldigt lung vecka. Känns som jag inte har haft nån skola den här veckan :P. För hade vikarei i måndags , nationella i engelska i tis , sammtal i skolan igår och sköna lektioner idag :) + att jag slutar kl 2 imorgon :) !! Har haft en bra vecka kan man kungt säga :) Åt på ett väldigt gott that ställle med Magda och Leo i tisdags :) Very naiz ;) . Annars så tar jag det bara lingt just nu :) Lyssnar på musik och funderar om jag kanske ska kolla på nån film elr nåt sånt ;) See ya later guys !!

Hahaha!!


Melodifestivalen

Jepp , rubriken säger det ! Ska kolla snart och kolla på det med lite gott ;) Skriver imonr om min helg ! Rolig ;)


Back from France !!

Bonjour !!!! Home again ! Kom från Frankrike i Söndagas , på kvällen men allt skolarbete har tagit all tid !!! Plugg project och prov !! 24/7 !! Men i helgen så ska jag plugga väldigt mkt :( But thats life now . lLÄngtar till sommaren !! Typ 3 månader kvar !!! :D Men imorgon så ska jag på bio med Aelx ;) Vi ska se Remeber me . Hade också en slapp dag i skolan , hade Senior wholner som kom och pratade om U.S Politicalsytem :P  . Sweet Dreams !



Back Homies !

Har inte skrivit för har ju lov och då måste man ta vara på tiden guys ;) Var ju i Romme i fredags och det var hur kul som helst !!! :D Älskar att åka skidor !! ;) Hah hände massa med skare hela tiden ! Men annras så har jag bara chillat kollat på the old O.C , kmr ihåg att jag älskade den serien förr och det påminner mig om sommaren och hur mycket jag längtar !! Km bli så skönt på sommaren och det är ju typ bara 3 månader kvar :O ! Damn vad fort tiden går ! Men ska kolla lite på tv nu , skriver också mitt religon project och så ska jag packa imorn , för åker till Frankrike då , typ vid 7 på kvällen ;) Så hinner nog att skriva ett till inlägg imonr och det :) Puss Puss

 


RSS 2.0