Guesswhattimeitis??

...GOSSIP GIRL TIME !! Förra veckan så var det ingen but now they´re BACK!!





24 days to go !

Hello :) Kom hem för typ 1 timme sen , var i skolan med B och skrattade mycket !! Hahh jag gjorde till och med en tresure map för henne. Målet var mitt skåp och hon skulle hitta den men visste inte vart den låg så då så gjorde jag det till en skattjakt typ !! Och nu så sitter jag i mitt mysiga rum och kollar lite på tv. Hängde också på jul pynt i mitt rum elr vad man än ska kalla det för. Så nu så har jag såna där 8 slingor med stjärnor på som hänger vid mitt fönster , och med tända ljus så blir det ännu mysigare !! Nu ska jag iaf kolla på The Bing Bang theory och sedan plugga matte och spanska mates !! P.S Only 24 days til Christmas !!


Så här ser mitt rum ut nu :) man kanske inte ser på bilden , men i verkligheten så är det stjärnor som lyser !

 

 

 


Magical

Kollade nyss på Harry Potter 5 , åh vad jag älskar de där filmerna !! De är helt magiska ! Och 7an var jätte bra , kanske lite långtråkig men allt händer i andra delen väl. Nästa år när det är dags för sista delen så har det gått 10 år !! Kommer ihåg då man var 7 år och jag såg den första filmen, Alla var så söta och små !!! Åhh man tröttnar aldrig på den ;).

 

 


I´ll be there the next time

Hade nyss gäster som gick nu , skoj var det. Hade planer för att dra till Aleks och kolla på star wars marathon med andra folks men så blev det inte , får göra det nån annan gång mate !! Men nu så ska det kollas på SATURDAY NIGHT LIVE !! WOOOOH!!



Mys på hög mysfaktor !!

Hej ! Kom typ nyss hem. Idag så hade jag en chill dag i skolan och så slutade jag tidigare , typ en halvtimme :) . Och efter det så åkte jag med några classmates till Kärrtorps gymnasium för att kolla på en basketmatch som det var mellan vår skola och deras and gues what ?! Vi vann!! Hahh ingen suprise eftersom här om dagen så vann gåde KING basket för tjejerna och killarna !! ahh f** vad vi äger !!! Men hur somhelst så åkte jag hem till Matilda med Olivia, Elle , Bella , Alva och Lindy ! Hon bor i en jätte cool två vånings lägenhet vid Medborgarplatsen ! Och där så bakade vi scones , eller snare Lindy eftersom jag kan inget om mat :P. Och sedan så drack vi te och pratade om allt möjligt. Hade det riktig mysigt med cheyorna !! Nee nu så ska jag ta det lungt och gå och typ ta ett lång varmt bad. ( Idag så åkte våra italian exchange students back to Italia :( )


I'll be back

Haha kollar på Glee nu och de sjunger våran winner song " Dont stop believing" som KING vann !! Ohoohh !! Ska checka lite på min historia och sedan så ska jag dra mo mi skola för de har nåt möte om att man kan åka på en språkresa med skolan till USA/Canada så får gå och kolla upp det. Annars idag så har det varit en väldigt chill dag ! Vi fick goda remor från vår snälla matte lärare idag på matten , hahah han bara kom runt och gav alla typ 10 st hela tiden ... Och fick också inbjudan idag för någon annual House Supper som min skola brukar ha , väldigt Hogwarts alike !! Fick även syn idag på några utav de italienska utbytteselever som ska gå i våran skola i några dagar , haha hoppas att de kan engelska :P . Och efter mötet i skolan så ska jag gå och se HARRY POTTER NR 7 DEL 1 !!!!!!!!! Ahhhhh TAGGAD TAGGAD , and i shall see it with my wonderfull Maggie !!!

Shmäxig bild på moi !

TAGGAD TAGGAD OCH ÄNNU MER TAGGAD TJEJ FOR HARRY POTTER !!  AND HIS LAST ADVENTURE !! :(

Invited to annual House supper ..:)


ITS PARTY TIME !!!

Woop Woop !! Har gjort mig färdig och sitter och kollar på Nanny Diaries på 4+. Ska möta upp Melissa och andra vid 10 och sedan så drar vi till våran Insparksfest !! See ya later mates !! All night long ... ( sings the song)

UNLUCKY DAY

Kollar på Spiderman 3 och Spartacus : Blood and Sand, yeah some kickass action serie !! Men hur som helst så hade jag otur efter min lektioner. Åhh det var helt "kaos" som laserturken säger , haha! Trodde att jag hade tappat mina nycklar , men jag låste in de i mitt skp , typically me... så nu så måste jag köpa ett nytt , ska nog köpa ett sånt där med kod ist för nyckel. Men var iaf kvar i skolan till 3 , då jag jobbade på history med B ! Och efter det så träffade jag min mamma och köpte ett par jeans leggings från HM och ett par vantar och andra små saker från indiska ! Nä nu så ska jag fortsätta att kolla på Spiderman !! God natt sweeties ! Och här ni en bild på Ash , hubba hubba !!


YOHOHOHO and a bottle of rum

Hääääj !! Har haft plugg plugg och ännu mer plugg ... bara project  och powerpointpresentationer 24/7 ! Men nu så skriver jag med Aleks på msn höhöhö. Vi ska ha någon Pirate Day i skolan på Måndag där vars rubriken kommer in. Men idag så hade vi iaf beep test. Och Bloody Hell vad det var jobbigt !! Vi hade James ( En army kill som kommer från Wales som alla tjejer älskar för han är så snygg !! ) och det var ingen lek let me tell you , vi hade värsta ARMY BOOTH CAMP !! Och sen på slutade så gjorde vi nån slags welsh tradition counting , vilket språk people låteer bara jibberish , när han är från Wales som ligger i Brittain så tror man att de snackar engelska där..Nu ska jag gå och baaada! Och här får ni bilder från Polen som jag aldrig la upp !! Here you go folks :

Me and SEXY Alexndra ! Rawwr !

HAHHHAHA VI ÅT VARJE DAG PÅ KENTUCKY FRIED CHICKEN , BECAUSE AS YOU ALL KNOW THERE AINT NOTHING LIKE KFC <3

After ...

Hahh bjuder på den !

More food .

Fy fan vad kul jag hade det med mina cheyer ! <3 Ett riktigt roligt höstlov !


EMA

Hääääääj !! Kom hem från Polen i torsdags and I had a blast !!!! Men just nu så kollar jag på pre - EMA , Madrid just nu :) Ska fortsätta kolla nu , så slänger in bilder och sånt från Polen imorgon !!

 

EMA ikväll , 21:00


RSS 2.0