Romme imorn !

Slutade tidigt idag för vi hade vikare så det var naiz ;) Men är sjukt taggad för imorn åker jag till Romme me skolan !! :D Måste börja packa och ska lägga mig vid 11 ;) Men håller på att kollar på Vampires Diares ;) Och köpte massa med gött gött till bussen imorn ;) Så säger väl godnatt nu :) Sweet Dreams !



Chillin after school

Tja tja! Idag så var det en lungn dag , tisdagar är alltid lungna dagar ;) Lämmnade in mit home eco projekt och på musiken så kollade på en film för vi hade ne vikarie ;) . Och efter skolan , så var jag med Ida ett tag. Och sen så gick vi och åt på Taco bar :) . Mums ! Och juste ! I måndags så hände en rolig grej ! En liten kille i min skola slickade på  en lyktstolpe och så kunde han inte dra bort den ! Hhah ! Alla kollade och så började hans tunga typ böda efter de hade dragit bort den :P .

 

Mitt home eco prjoect ;)


Delayed

 

Kom hem nyss ! Tog mig 2 timmar och komma hem i det här vädret ! :O Hur kan det vara - 22 grader ! :( dET GILLAR VI INTE :( Hursomhelst så såg jag ju shutter island i Lör ;) Och den var jätte bra !! :D Ni borde verkligen se den ;) Värt det !! Efter bion så gick vi till Cafe 60 och fikade ;) Träffade sen folk man kände och det :). Och igår så var det ju plugg dag , pluggade algebra som vi hade idag och det gick bra :) Och gympan var intressant idag , vi hade brottning ;) Men sitter och äter nuts och ska snart kolla på Vänner och sen så ska jag plugga :P Nu till Vänner ;)


Happy !

Hojhoj !! Har var ít seeg med this -_- .. nooot goood ! Igår så var det school , men hade ganska roligt på efter middan  ;) . Hade sysljöd och skrattade hela tiden , för var med Nicole och våran maskin var störd ! Haha , Och på svenskan så kollade vi på nån film som hette creek nånring :P . Sen efter så var jag med Alexandra :) Vi gjorde random saker som att äta på Burger King och annat ;) AND 2DAY! : Så ska jag gå och se Shutter Island med Magda!!! :D Awsomeness ! Idag har det varit en bra dag , so far :) känner mi glad så det är ju wonderful , och såg nyss Dirty Dancin ! Så länge sen man såg den ! :O Och kom på nu att den är verkligen bra och gullig film :) And we like that ;) Men ska jobba vidare med mitt Home eco project ;) See ya dudes !



True



Sicko

Har Sipsons på tv nu ;) Alltid lika roligt . Men idag så har jag varit hemma ... :( Mått illa , hatar det , men ska fortsätta kolla på 6an ;) Love to u all !



Happy Valentines Day !

Idag så är det alla hjärtans dag :) Love to u all ppl! Fast blev inte som planerat idag ...Men hade iaf en rolig helg kan jag säga ;) . Och hade ju nationella den här veckan och det gick bra :) I Ferdags så var jag hemma hos sara med magda och amanda :) Mysigt och pratade och sånt ;) Och igår så var jag i Kungstregården med Sara , Amanda , Andrew , Vinking , Linus , Leo , Magda , Hilam och en kompis till Viking :) Det var jätte kul!! Åkte tills de stängde fast jag suger ju , ha :P fast blev ju bättre mot slutet , haha ! Och efter det så åt vi på Burger King och chilade ;) Och idag så har jag inget specielt planerat ju , hade det förr men allt blev bara .... Jaaa , men tänkte kola på några härliga filmrullar ;) Och bara slappa idag , göra nån läxa elr börja på mitt religon project  , vi får se ;) PUSS OCH KRAM och ha lovely valentines <3 .


Rest in peace

R.I.P Alexander Mcqueen :(

Söndag

Tjenis tjenis ! Idag så har jag gjort absolut ingenting ! Blir alltid så här på söndagare  -_- . Har bara kollat på tv och varit inne på datorn och ätit + läst en tidning ! That´s about it ! Kollar på Spiderman 3 på 3an just nu :) . Funderar på att göra min chemistry läxa också :S . kanske gör den , men det är lite sent , så vet inte :P. Aja puss puss !

Funny Thing

Hah , märket en grej med bilderna nedanför :P jag gillar och använda mina händer :P hah

Fun with photobooth !

Laddade ju ner coola effekter som jag skre förr oc prövade de ;) Awesome !!

Finns många fler effeketer  ;)


BIG DADDY

Kollar på Big Daddy just nu :D på 6an ! Älskar den där filmen !! Och Julian ( pojken) är så himla gullig !!

So sweet !


Break

Hola guapas ! Sorry för att jaginte har kunnat bloggat på 2 veckor , men all tid går åt skolan !  Åhh , blev klar med 2 prov nyss och nästa vecka så har vi vårt första natinella ! Så kan sammanfatta för er whats happend ! Så förra veckan så var jag på öppet hus på Internationella Eng Gymmnasiet Söder och Södra Latin :) oc sen så var det ju skooola och i fredags så sov Aleandra hos mig ;) Vi gick och såg Det rengnar köttbullar ! Hah , ville inte gå först för tyckete att den var tråkig. Men den var exakt hela motsatten ! Rolig ! Ha och 3D glasses ;) Och den här veckan så var det prov , hade mitt senaste i tors som var lätt ! På ekonmi ;) Och i Tis så sv jag hos Mags , mysigt ;) Och igår så var det FREDAG ! Var på bio och såg Precoius , sorlig var den :( . Men just nu så håller jag på oc ladda ner coola effekter på photo booth till min mac så måste starta om datorn nu :) Skriver mer senare ;) CIAO !


Mags and Pats !


RSS 2.0