Söndag

Magda gick för 1 timme sen typ ;) Hade det kul här :) Vi höll på med vårt Spanska project :) Och så fick jag låna en fett cool Avatar bok från henne ! Det står allting om de där ! Hur de lever , alla djure n , och massa andra cool fakta ! Och det coolaste är att de sista sidorna i boken så finns det en orbok men deras språk translated till polska ! Fett coolt man ! Heh , blev många cool :P

NA´VI Språk !

 


Im in love its Friday !

Tjoo babes ! Idag är det ju inte Fredag , men hade iaf kul igår :) Var med Mags och såg Avatar !!! Åhh den var så grymm!!!! :D Ville ju se 3D men den var ändå väldig bra ;) Tyckte det var synd om de när de kom till deras skog och förstörde allt , men de var så coola :) Och så fanns det coola växter , åhh tänk om Pandora skulle finnas på riktigt ? hmm ... Men var iaf med Mags hela dan typ :) Men ska kolla på nån film nuuu ! CIAO!


Where should i spend my 3 next years ?

Kom hem för ett tagg sen ;) Skolan som vanligt idag. Som alla dagar då. Min science lärare är ^*"#€ !! Men efter så åkte jag hem till moui och sen så träffade jag Maggie på stan med karro , vicky och amanda h :) Och efter att de gick så träffade vi Adde och Lelle ;). Vi gick på Öppet hus på Norra Real och Kungsholmen ! Gud , det är så svårt att välja !!! Så jobbigt och allt ! Fast Norra Real var väldigt fint kan jag säga ;) Jag gillade den , men den är svensk så , :P . Och Kungsholmen var också collt , men jag tror inte att den är rätt för mig :) . Men iaf så ska jag på andra skolor och se deras öppet hus nästa vecka ;) Men vet att jag vill gå sam , för gillar det mer ;) Men ska gå nu . Latero



Chicken nuddle soup !

Kom hem för 1 timme sen typ . Slutade sent idag , hade gympa ;) Sitter och kollar på The Bing Bang Theory och äter snabb nudlar ! Chillin in my crib ! Har börjat gilla den serien mer och mer , dn är ju skit rolig , med alla science geeks !! Men back to the chillin !

T.G.I Friday !

Har haf en chill dag idag :) Skolan , eftermiddan var ju bäst ;) Sewing och svenska. Efter så åkte jag in tillstan åt mat och sen så gick jag till Urban Outfitters med. Älskar den affären !! De har ju så himla coola saker !!  Och åälska också att själva affäre ser ut som en old cinema , vintage ! Får köpa nåt nästa gång jag går dit ;) Men iaf så kom min mamma hem nyss och så hade hon köpte 2 filmer till mig ! Sweet ! Ska kolla på de senare ;) PUUSS !





The end of it

Lovet närmar sig sitt slut :( Börjar skolan imorn ... Sjukt jobbigt ju , måste gå tilbaka till min sov rutin , vaknade 1 idag :P känner som jag har jetlag . Men är glad att träffa alla igen ;) Specielt de som har varit på andra sidan av jordklotet !! Have misst you ! Har inte pluggat nåt på lovet :P bara läst min eng bok , men har mkt kvar !!! :P Ska iaf kolla på MTV nu :) Och äta min pomelo ! Den är sjukt god ! Det är en slags blandning av grapefruit och apelsin ! Ciao !



Fantastic 4

Fantastic 4 på 6an nu :) Geees , man kollar typ på filmer varje dag nu när det är lov :P heh , Rätt så bra film :) Kmr ihåg i 8an när vi hade en eng presentation så visade jag den här filmen , elr ett klipp där Jessica Alba är på bron och tar av sig kläderna och blir osynlig , ha ! För hade en presentation om henne ;)

Back from the city

Kom hem för typ 1 timme sen ;) . Har det så skönt som inte börjar skolan idag ;) För de flesta gör ju det . Men jag börjar på Tisdag !!! Men det förtjänade vi , min skola då , för att förra året hade vi knappt 2 veckor !  Men var ju i stan som sagt och köpte lite saker ;) Köpte 2 koftor/tunkor från Gina :P för 100 kr , 3 par örhängen från Glitter och en svart mössa från hennes mau :) Lite basic stuff ;) Igentligen så ville jag gå och se Avatar i 3D för alla säger att den är grymm ! Men varje gång jag vill se den så är et alltid utspridda platser kvar och det för alla går ju på den , så måste boka och ska se den på Lördag ;) Men hade en väldifgt skön dag , var i stan med Ida och efter all shopping så åt vi på kungsan :) Och såg en jätte snygg klocka som jag ska köpa ;) Och sen så såg jag att Black Book ska göra en kläddslinje för HM !!! Villket är ju grymt ! De har ju skit snygga t - shirts !! Kan inte lägga up bilder nu på deras tröjor för det går lite trögt nu , men ska försöka senare ;) Tja tja !

Film på tv3

Många inlägg det blev nu :) Yours Mines  and Ours är på tv3 just nu , började nyss . Typ 3 gången jag ser den nu :P , men lite rolig är den iaf , liknar typ Fullt Hus !

Uniqe stuff !

Hejsan igen :) Hade ju tråkigt som sagt , men gick in på urbanoutfitters hemsida och hittade coola grejer !

Högtaler till ipoden som ser ut som choklad !

Hah , roligt förklädde !

Nyckelring som ser ut som hörlurara till ipoden ;)

Gulligt skydd mot iphone/ipodtouch !

Sött skydd mot nycklarna som ser ut som cookies !

Intresant measurements ;)

Ni har säkert sett den förr , men för er som inte vet vad det är det
en apa som torkar dina naglar !

Roliga ljus till nån som fyller år !

Typ värdens gulligaste plåster !

Tvättsvamp elr hur man säger det som ser ut som en glass

Anorlunnda fotoram !

Och sist men inte minst min favvo ! Kolla vilken grymm klocka !!
Åh vill ha en sån ;)
Det var det för nu iaf , hah kände mig som Foki lite ;) PUSS O KRAM

Not Much ..

Idag så har jag gjort absolut NADA ! Så himmla tråkigt , men vad kan man liksom göra när det är -15 grader ute ? Kollar på Vänner nu  , avsnitet där de är i Vegas ;) Tröttnar aldrig på Vänner , lika roligt varje gång ;) Men ska äta snart , vad kan man göra när man är hemma ? Får väl ladda ner filmern elr nåt sånt :P no life ...

Back from Poland !

Hemma igen ! Skönt men vad är det för fel med vädret !!?? -15 grader idag !!! I Polen så var det härliga plus grader !! Åh vill åka bort nu ! Typ som till Dubai eller Thailand :( .., men längtar så himla mkt till sommaren !!! :D Har Mrs. Doubtfire på tvn just nu ;) Gammal klassiker ;) Puss !

RSS 2.0