Skiing 2morrow !

Jajamensanfolks!! Imorgon så ska jag till Romme med skolan !! Taggad !Köpte också en ny skidjacka för några veckor sedan. Köpte den på NKs sportavdelning. Quicksilver , bra pris också för den var på rea :) fast lite stor , men ändå lite skönt ;).

 

Check it out : http://www.youtube.com/watch?v=6Jhn32j6ZhQ

Förstår inte vad som har hänt :S varje gång jag vill lägga upp ett youtube klipp så funkar det inte ... _(


JUNOJUNOJUNOOOOO!!!

Juno är på 11an nu !! Man , vad länge sen man såg den filmen !!

The hamburgerphone !! " Phuket -  Thailand"


Fox (grrrr) + LeBouf

Rubriken kanske ger er en letråd till vilken film som vissas på 11 nu medans jag dricker någon cheap rippoff Energy Drink !! Hade mitt stora historie prov som jag pluggade till i Måndags , så därför anledningen till en blogdraught. Annars idag så hade vi en utav våra House Competions , ennsambles var det ! Alla 4 houses hade spelade upp låtar och det lät väldigt fint när de hade instrument som bl.a fioler , chellos , saxofon ( och det usuall) . Mitt hus , King spelade upp Kom Igen , Lena och alla såg så söta ut !1 Haha de hade på sig hängslen , hattar och röda , gula byxor . Så alla såg ut som mini versioner av Håkan! Har också pratat med Aleks darling <3 i 1.5 timme ! Åhh det var trevligt ! Tycker att det är härligare att prata i telefonen än att smsa typ. Tar ju så lång tid med sms och när man pratar så är det bara mysigt !! Nu så ska jag plugga lite , vilket låter inte så trovärdigt heh ... Latero !

Här har ni låtarna som spelade upp idag ! : ( F**k , nåt fel på html koderna typ , försöker att lägga upp de senare !)

P.S Har också tänkt en sk om våra hous systems som vi har. Det är ju som i Hogwarts och King är som Gryffindor , snälla och sköna , Pavlov är som Slyverint , som ingen gillar och dessutom så går det en jättelik snubbe som liknar Malfoy och lika blond som han !! ( What re the odds!?) , Russel är som Ravenclaw och Curie är som Huffelpuff , de bländer typ in , ingen bryr sig om Huffelpuff iHarry Potter liksom :P. Och som pricken över i:et så har de satt upp anmälnigslistor på noticeboards där man kan delta i Dumbeldores secret army som ska förska att förstöra Voldamort eller som de skriver He - who - cannot -be - named typ. Asså wtf !! ...

 


RSS 2.0