The Other Guys

Tjenixen ! Kollar på nån actioon komedi rulle med Mark Whalberg och Will Ferrel. Annars idag så har det varit skolan , körde fotboll på PE och knäade fotbollen samma gång som Bettina , såå har så f***** ont i benet nu ... och på tisdag så ska vi springa cross country , alltså 5 km med skolan och får se hur det kmr gå om mitt ben gör fortfarande ont. Har gjort lite research om Liberalism som vi blev indelade i grupper idag på civics , och så fick jag den ideologyn. Imorgon är det Fredag !! Gud vad snabbt tiden går !! Det var väll allt för nu och kl 21:00 så är det Kenza och Tyra Show . Puss puss !


You´ve got nothing to worry about

Funderar på om jag ska läsa min civics bok eller skriva på min svenska ...? Min mummy ringde mig nyss , hon är på open house för föräldrar i min skola nu :P . Förra helgen så var det väldigt kul , hahahahahh !! Var hemma hos Axel med några andra kungsholmare och det var trevligt. Och snart så är det helg igen !! HURRAY !! Och får mitt första studiebidrag imorn. Men nu ska jag göra något vettigt som att plugga eller göra något minder vettigt som att kolla på någon film ..

Nothing to worry about : Peter Bjorn & John

No time for funny buisness

Halo ! Har lite bråttom nu eftersom jag ska träffa Alexis halv 3 och har inte gjort mig i ordning :P Vaknade kl 8 idag ( !!!!) vilket är väldigt ovanligt för mig , eftersom att de som känner mig vet att jag inte är en morgonmänniska :P och annars så har jag bara spelat lite spel som en geek .  Got To Go Now , men vi hörs senare !!


Videos

Hey mates ! Orkar inte skriva om helgen för är föt trött -_- , men skriver om det imorgon så så länge så får ni nöja er med de här !! , Puss puss :

A bit of fashion

En hemlös bagare hahah

Och lite Disney , min absolut farita disney film !!

Night out

Men tjena tjena !! Idag så hade vi skolval i skolan. Hahh  var så jälka roligt när den högra sidan och den vänstra sidan började bråka och skrika mot varandra. Och den bästa citaten var ju " No i will not have sex with that woman !!" Hhahah asså var ju bara för roligt . Har gjort klart min history , printed and done liksom. Och imorn är det FREEEEEDAG ! Vilket betyder awesome time with awesome peopl ! Och så ska jag övernatt hemma hos magda med Alexis och några andra också tror jag ;) En sån där girls night , ni vet. Ska börja packa mig då , för har inte gjort det så säger väl godnatt nu.
p.s ska bli bättre med att ta bilder , för det suger ju liksom .


Inception

Dreams feel real while we're in them. It's only when we wake up that we realize something was actually strange.


You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling.

Heheje my girlfriends ! Mår ni bra ? Just nu så kollar jag på min tv-ish men ska snart börja läsa min svenska bok. Hade skola idag som vanligt och idag så kunde man välja om man vill va medlem i olika klubbar. De hade olika som till ex , boxing clubb , charity clubb , drama clubb , diving clubb sär man kan åka till Egypten och snorkla mm ;) Så det var det mina mates. Och imorgon så har jag en skön skoldag , börjar 12 slutar 3 på grund utav vårat skolaval som vi har , kommer vara olika partier och debbatera och sen så ska man tydligen rösta på de som man gillar mest elr nåt sånt. Och skrev aldrig vad jag gjorde i helgen men hade det as - najs i Fredags var med massa kungsholmare vid skinnis , chicks spelade gittar där och sedan så träffade man också på folk som janie , wibron etc. Men så ska jag återgå till min coola vita flat screen tv !! So long !

 

 

 


Gossip Girl !!!

Heeej ! Kom nyss hem och ska kolla på säsongs permiärn av Gossip Girl nu !!! PARLEZ - VOUS GOSSIP ?


Rain in the city

Die hard 3 på 9an just nu - Yippikayjaj motherfucker !! hah gud vad ung Bruce Willis ser ut .  Och kl 22 så börjar MTV music Awards på MTV !! Hur som helst så hade jag skolfoto i skolan idag , asså får se hur det blev för jag skrattade hela tiden och var blind för mina ögon var fulla av tårar hah som ett badkar fullt av vatten ;) Sen så ar jag läst i våran svenska bok och gjort lässloggen till det. Annars så har jag inte gjort så mycket och imorn så ska jag börja skriva min History på datorn. Ska fortsätta och kolla på min rulle ! Godnatt !



Host host Host

Skriver här medans jag lyssnar på hur Johnny Depp och pojken från Kalle och Chokladfabriken pratar med varandra i filmen Finding Neverland :) Baserad på hur snubben som skrev Peter Pan typ. Idag så har jag varit hemma för är fortfarande en sicko som ligger i sängen :( Men förr helgen var iaf trevlig ;) Var på en fest hos Morgan med Magda , Sara , Astrid , Hamza ,Basti ,Alexandra , Janice och med flera  , var omrkring 20 pers . Trevlans var det . Nu ka jag iaf fortsätta att kolla på filmen och göra mig en kopp te and take my medecine !! Cioa bellas !



Biiiizzzy biiiiizzzyyyy girl !!!

Im a busy girl men nu ska jag ta tagg i bloggandet igen :) Vart upptagen med skolan :P , fått läxor och project -_- , nu börjar allt igen och så närmar hösten sig :) Gillar hösten väldigt mycket btw ;) Men just nu så är jag sjuk , så har varit hemma och ska vara det imorn också :( får väl typ kolla på film och plugga. Men som sagt så har det varit mycket med skolan och idag så började det en ny tjej i våran klass :) , hahah har en person som aldrig varit i våran klass ännu men som lärarna säger hela tiden för namnet står på listan och namnet är Maulcerins Pearl , hahah vet inte om det är ett kill namn elr ett tjej namn :P Nu kollar jag iaf på Vampire Diaries ;) Så får väl säga god night to yall ;)


RSS 2.0