MAJA !

Den här lilla figuren har jag tog jag hand om. Jag lovade er att jag skulle visa er bilder på henne and here you go ! Och nu så ska jag fortsätta och kolla på The Simpsons Movie !


Bal !

Hejsan min kära läsare ! Igår som sags så var det balen !! Det var så fint och underbart ! Alla ade så fina kläder och jag kmr verkligen att sakna ESN. Vi hade det väldigt trevligt i Vander Nootska palatset. Vi minglade , åt väldigt god mat , dansade och tog hundra bilder. Och efter balen så stack nästan hela 9an till Wibrons hus i Djursholm för efterfesten. Det var väldigt kul där!! HAHa , fast jag ramlade väldigt hårt och skrapade upp ett djupt sår både på mitt ben och min arm :P men sånt händer väldigt ofta i mitt liv !! :P Vi var där tills kl 2 och andra sov över , inte så länge eftersom Alexandras mummy kom och hämtade upp oss , för jag skulle sova hos henne :) Så nu är hemma igen efter en helt grymm dag!! Nu ska jag nog gå och bada och tvätta mitt hår eftersom ajg har hårsprej över hela håret och byta nog plåster och det till mitt ben. Tack för alla som var där och tack till wibron ! ;)

So sweet !









My poor leg ... :(


PROM NIGHT TOMORROW !!

Idag så fick vi lära oss om hur man dansar vals , hur man går i klackar och om vett o etikett inför balen som vi har imorgon !! Hoppas att det blir roligt ;) . För vi slutar imorn efter lunch och sedan så ska jag åka hem till Alexandra och fixa mig där + att maxi , becca , nicole och cissi kmr dit också. Och efter det så ska vi åka till Vander nootska palatset så vi har våran bal!! Men efter skolan så var jag med Carro i stan. Köpte en liten väska för imorn också :) Men nu så ska jag gå och bada , måste också måla min naglar och sånt inför balen imonr. Ciao !




This is how we do it !

Merci guapas ! Hade school idag , as usuall . Och efter det så var jag i stan med Ajdahoe ! Köpte undies och drack min smmariga Madagaskar Milkshake , the new it - drink hahaha ! Men annars så har jag spenderat min kväll med grymma SNL !! Älskar det programet , skrattar hela tiden !! :D . Moi and Alexandra just <3 it !! Så därför så får ni smaka på lite med en bildbomb ! ( Och då menar jag literly en blidbomb .. ! )


 


Soon it´ll be all over

Hello my followers ! Helgen i kort sammanfattning : Var med vänner , grillade , gick på RIX FM festivalen. Det var typ det ända jag kmr ihåg :P . Åhh , och så åkte min Maja hem !! :( Tog coola bilder på henne med min nya systemis men kan inte få in de på datorn , så får ta mig och skaffa ett usb stick i veckan !! Men ärligt talat så gör vi inget i skolan förutom att kolla på filmer ... -_-. På HKK så kollade vi på nån dokumentär om hur Fox News påverkar USA elr nåt sånt. Och på SO så håller vi på och kollar på en film som heter American History X. Den är verkligen bra !! Ska nog gå och äta nu eller kolla på någonn serie online , som tv - nörden jag är. Talk to you later.


Yet another day

Shoohojj mi amigos !! Hade mitt sista prov i ESN idag ... :( , tänk er , kommer aldrig att ha det igen i hela mitt liv !! Känns så sorlig att jag kmr snart sluta , för har ju gått där i hela mina 10 år , men ändå kul för att börja om , få en ny start och träffa massa andra människor ! Så det är jag glad för ;) ! Fast dagen började med att jag försov mig :P vaknade 20 över , not good , börja typ bli en vana för mig :P . Men efter skolan så var jag iaf med Ida en stund i stan. Köpte en kofta elr vad man ska kall det till min balkläning som jag köpte i helgen (  skriver mer om det imonr ! ) hah och en rolig sak är att jag fick veta att Ariana har en samma balklänning som jag , fast i en anna färg !! haha. Annars så har jag verit ute idag , nu när sommaren närar sig så har man inge lketioner typ :P så under raste så gjorde Alexandra en snygg inbakad fläta på mig :D , haha gick runt och såg ut som en Avatar ;) Bizzo !




Current , Voltage and Resistance

Pluggar fysik nu , ändel saker förstår jag och ändel nada  , hah ! Tänkte bara säga det och nu så måste jag fortsätta att plugga , inte så kul  :( But i´ll talk to you soon babes !

 

Tummen ner för physics ...


Thunder and rain

Hola guapas ! Sitter och kollar på Jersey Shore weekend break just nu :P , det ända de gör är att de festar och har slagsmål , men ska börja plugga physics nu , en bra grej är att det kmr vara multiple choices på provet ;) Och just nu så rengnar och åskar det ! Jag älskar när det åskar och rengnar ! Så himla mysigt !! Uppdaterar mer senare om min weekend ! Ciao bellas !




Hot tamali !!

25.5 grader idag !!! Damn vad HOT det är !! Ska fixa mig snart och åka ner till stan och kolla på kläder men framförallt min balklännig !!!?! Och ni andra som inte har nåt ocg göra : GÅT UT !! Bye mates !"





Science fair

Imorn så är det science fair alltså så börjar jag vid 9 och sluat 13:40 ! Är med Alexandra ,Sara ,Ariana och Rebecca. Vårt tema är Solar Power eller i andra orld solenrgi. Kmr snacka om hur det skapas , vad man använder det till etc. Och tycker att vi har gjort ett bra jobb , har 3 modeller och 1 poster ;) Ska lägga mig nu , God natt !




Chuck bass

Omg !! Kollade nyss på Gossip Girl !! Chuck .... !! :'( <3 <3

Suprise suprise ! !

Hello fellows ! Kom hem för 40 min sen typ och har precis duschat ! Idag så hade vi en slapp dag , nu när det är bara 2 veckor kvar typ så gör man bara onödiga saker i skolan. Vi fick också veta vad vi fick på svenska nationella. Fick ett G ... , jag är inte så bra på svenskan väll ,tycker Smith , no comprendo :P  och på civics så fick jag ett VG , hade det förra året också så var kanske lite depp att ajg inte hade höjt det men sånt händer ...-_-. Efter skolan så var jag med Alexandra och Rebecca. Vi gick runt i gallerian , chlas ollson för kolla saker till science fair , som är imorgon och sånt. Efter så gick vi till Burger King. Efeteråt så träffade jag Ida :) . Jag gjorde en suprise för henne m eftersom hon fyllde år igår ;) Först så gav jag henne lite clues och sånt. Och sen så sa jag att jag ljög för henne och inte hade någon suprise , hah vet inte vad som flög i mig då :P hha elakt av mig , för hon trodde på det också !! Men sen så gick vi runt och så bjöd jag henne på min suprise , vilket var bio , hahaha , cheesy I know men tanken räknas ju ;) Så vi gick på världspremiarn av Prince of Persia !! Jag tyckte att den var grym ! Action all the way liksom ;) ! Och efter så hängde vi ute , gick til donken och träffade på Mr wholner med Sergio. Det var min dag idag , och nu så ska jag kolla på Gossip girl , tror att det är sista avsnittet , exciting !


Happy Birhday my TURK !!!!!!

Tjena banana !!! Idag så fyller en viss person år idag !! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN IDA !!! Sweet 16 !!! :D <3 <3
hoppas att du får en great dag och imorn så ska jag ge henne min present , elr typ halva ? Får se :P Anyway ,Happy Birthday again!!!

 


I love you guys ..

Forgott to mention that I LOVE MY FRIENDS !!! Hoppas att ni vet det och tack för den undebara suprisen jag fick ! <3

Long weekend !

Har haft en lång och skön helg med massa händelser. Men det bästa var nog i fredags ! Var hemma och skulle träffa Alexandra , men sne så började jag få konstiga sms från henne , ha hon var väldigt arg på mig och så lackade jag ,hah. Men sen så plingar det och så kmr Magda och typ 10 andra pers som kastar ballonger på mig och skriker suprise !! Hah blev väldigt glad kan man säga , det var som en försenad födelsedagsparty ;) Fick också  presenter som tpblerone , mentos och en crossiant ! hah ;) . Men sen så gick några så det blev bara jag och andra kvar , men då så köpte vi cake och så blåste jag ut mina 16 ljus ! Och sen så åkte vi till Kungstregården och hade det trevligt ;) Och igår så sov jag hos Alexandra , spontant ;). Vi var ute i Älvsjö på någon grill fest elr vad man ska kalla det och hade det kul och sen idag så kom Ariana , Becca och Sara hem till Alex och så gjorde vi våran modell till Science Fair som vi har på Torsdag. Och sedan så har helgen bestått utav filmer , shopping och llite science project som ajg ska fortsätta med nu. Och så fick jag min MAJA i torsdag s ju !!! Hahah hade helt glömmt bort det :P , ska ha henne i 2 veckor :)

Puss puss

Summer feeling

21 + grader !!!!!! :D :D Now thats what I call summer !! Har inte varit ute än för gör mitt tråkiga science project till Science Fair "/ , men ska göra någonting  iaf , har planner men får se vad som kmr o hända ;) Igår så blev jag väldigt glad utav en sak , men det skriver jag om senare  , ni får hålla ut ett tag ! OCH GÅ UT OCH NJUT AV SOLEN !! För man vet aldrig när vi kmr ha 21 grader igen :P !! SEE YA !











Kick Ass VS Ass - Kicked

Började dagen med att jag gick till skolan oc var där i 1 timmer för nationella och sen så var jag på Espresso House med Ida :) Fick hälften av mina födelsdagspresenter från henne , fina armband ! Tack Ida ! ;) Och efter det så var jag med Alexandra ! Vi var ute i stan , gick runt i affärer , åt på Burger King och sen så var vi på bio och såg Kick - Ass !!! Hahhahahaa ! Den bästa action/ komedi ilmen !! Skrattade hela tiden ! Ni måste se den !! :D


Happy Birthday Magdalena Kaminska !

Jepp , idag så är det så att Maggie fyller år idag ! :) Jag gjorde en liten surprise för henne på morgonen  och sjöng för henne ;) GRATTIS IGEN MAGDA !!!!!!! LOVE YOU BF , MACPAC !!!!!!!! Wszystkiego Najlepszego Kochanie !!! 
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Men idag så fyller också Nicole år !!! :D GRATTIS NICO !!! <3 <3 <3 <3 <3

MACPAC !


Weekend

Ugly Betty börjar nu ! ;) Helgen var ganska upptagen var och gjorde en polsk grej elr hur man än ska säga det :S och laddade ner också en bra men sorlig film som heter Dear Jhon med Chaninng Tatum och Amanda Seyfried ;) Rekommenderar den !

Hope for the best

Hade spanska prov idag , stort grammatik prov ,  får se om 1 vecka vad jag fick ;) Och imorn så har jag skola från 8:40 - 9:40 för har nationella i science labb , men det är inte så svårt :) Efter skolan så var jag med Ida en stund , gick runt i Gallerian och drack en jätte god Milkshake därifrån som hette Madgaskar bananasmak och sånt :) Och nu så sitter jag hemma och ska snart kolla på Gossip Girl ! P.S Vädret idag är helt underbart !! ar inte varit så varmt på några månader typ :P D.S Det är bara 29  dagar kvar tills vi har SOMMARLOV !!!

Och vet att jag inte har skrivit så mycket men tänkte skriva en sammanfattning av helgen senare ;) Men först GG !







Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag = Helg !!!

Ciao bellas ! Igår efter skolan så hängde jag runt med Alexandra och Cissi :). Vi gick till Gallerian där Cissi köpte några saker. Åh måste hitta någon balkläning -_- , har inte hittat än ännu :P. Och idag så var det ännu en slappig dag i skolan. Med bara några veckor kvar så känns det som vi gör onödiga saker hela tiden :P. Eller till ex på engelska. Våran lärare har åkt bort någonstans i 2 veckor , vanished och det finns fortfarande de som ine har gjort klart hela nationella på engelska :P . Mne sitter just nu och kollar på Deja Vu men imonr så ska jag till stan med mammi och kolla på kläder och balkännig med pengar och presentkort jag fick i Onsdags ;) . Back to the bed and the tv !!

????????????????????

HAHA , det är nån kille som heter Arkadi Ferdut på facebook som addar all som går i ESN , weird snubbe som inte säger nåt m ahah misserable , tänk om det är nån perver ... euww..


Gladiator !

Helojsan ! Hade en fin födelsedag ;) , känner mig fortfaraden som 15 , ha måste komma in i processen elr vad man än ska säga :P. Men nu så är det så himla skönt i skolan , för kmr inte få några läxor nu , på ett litet tag :) , det närmaste som jag har är ett spanska prov som jag har på onsdag. Och på tal om spanska , så hade jag oral idag , hah var med Elin och skrattade hela tiden typ , gick inte så himla bra ,:P sen så mitt i så kom Tull och börjar prata med oss och ta ut kartonger , aja -_- . Har Gladiatorn på tv nu , de sänder alltid samma film typ 5 gånger om året , fattar ine vrf , men tycker att den är bra ändå :). Men igår så fick jag iaf pengar ,kläder , presentort och en systemkamera !! :D  . Sen så var det renna helvetet på engelska idag ... , vi hade Lucia och hon var så jobbig , skrek på oss och vi fick inte ens gå ut , hon höll oss som gisslor . Irreterande kvinna ! Ska fortsätta kolla på filmern och försöka lista ut hur man får in bilder från kameran , fattar inte det , stoppar in kabbeln men inget händer ju ...!!!


Tack för alla fin congratz jag fick !! Love ya !!! <3


Guess whos Birthday is 2day !! ??

Yeah , Idag så fyller jag 16 år !! Wihoooo!!!1

 


Show me how to lie , you´re getting better all the time

Skriver med Maggie på FB chatt nu :) Love that sweetie <3 . Planer för idag är att plugga kemi , jobba på min history assignment och spanska :) Men hade en bra helg i helgen :) I fredags så var det Valborg. Och då var jag med massa folks ute och grillade och hade det kul :) . Och igår så hängde jag med Magda , Sara och Astrid :) Hade det väldigt mysigt med de , pratade om minnen och sånt :) . Men nu så måste jag plugga :P . Ciao !

Ramlade i vattnet :P , gör alltid det , skulle hoppa över men det blev ju ett fail ...

Var med härliga folks ;)

 


RSS 2.0