Spongebob Think Happy Day

Eragon sög ju , hah :P . Men ist så sitter jag och kollar på MTV som har haft Svampbobfyrkants marathon för att fira deras 10 år ! Det har gått dygnet från kl 06:00 - 05:25  Awesome dudes ! 


 

Eragon !

Shosan :) Kollade på Kanal5s hemsida och kolalde efter nån film och hittadeatt Eragon börjar om nu på 4an  ! Kmr ihåg när jag såg den på bio och älskade typ den filmen ! HAHH those were the old times ;) 

Saturday evening !

Tja bloggen ! Igår så sov jag hos min underrbara magda ! Hade det super mysigt :). Men innan det så var det ju skola , och Nick kom och hälsade på oss ! Han har ju flyttat till London så det var kul att han kom ;) . Efter skolan så hängde jag med Magda , Leo  , Alexandra och company :) Vi åkte till Söder och åt på kebab  buffe ;) heh gott och billigt . Efter det så åkte jag hem för att hämta pengar och lammna min skolböker , och så åkte jag hem till Magda :) Men strax efter så åkte vi och träffade Sara vid Stadion ;) Satt och pratade om roliga saker :) Och efter det så åkte vi till Stureplan och köpte massor av junkfood på 7/11 ;) Hah , köpte chips , dip , godis , lussebullar , Burn .. Gick på 200 spänn ! Hah we <3 it ! Men efeter så stack vi hem och kollade på filmer. Men det var så synd om Magda för hon hade taggit svinsprutan mot influensan och hade ont i hela armen och allt , så tyckte väldigt synd om henne :( .Men sen så vakande vi , med att våran frukost blev godis och chips och kollade på Disrtict 9 och Aquamarine :) . Hah vi åt hela dan , känns d et som hah lagade mat och bara chillade , lyssnade på musik och det !  Sen dess har jag bara varit hemma  kollat på Mr Bean filmen som var på 5an och kollat på massa andra filmern som jag har på datorn .9 Tänkte plugga matte idag också -_- för har prov på geomatry på måndag. Men har en känslaa at det kmr och gå trögt , hehe vi får väl se ;). Och har haft en låt i mitt huvudet rätt så länge och det är Black Eyed Peaces nya låt  - Meet me halway : Enjoy ! 



Gammalt inlägg

Hello my sis and bros ! Sitter och kollar på Las Vegas och äter pastasallad :) Hahhe MITT OCH iDAS TV PROGRAMM ,)  montacito ! Och så måste jag plugga Biology , har prov imorn :( , Så ska göra det efter. Och sen så måste jag gå till tvätten , för min mummy kmr hem sent :P , en annars så har det varit coolish day idag :) Gick till doktorn idag också , everythhing well ! 


Chillin framför tv:n

Helo again :) Ugly Betty började nyss , och sen så är det DHW :D . See ya ! Och har läst att Ugly Betty kmr ändra stil i programet ! Olala  ;) 

Ugly Betty 

 

HAHA så här ser våran  , "Ugly Betty" ut i Polen ! 


My weekend

Hello mates :) Kom hem från skolan för typ 2 timmar sen och ska snart plugga biology :P , och visste ni at det är bara 1 månad kvar till Julafton !! Omg , tiden går så fort ! Och det bästa med det är att vi har 3.5 veckor lov !! Slutar den 18 ;) Men i helgen så var jag ju på bio och såg New Moon !! O - M -G ! Vad bra den var !! Älskade den , och Edward .... åhh , haha nee men ni måste verkligen se den !! Måste !! Och sen så var jag  stan med min mamma och jobbade på mitt project , som jag lämnade in idag , och skulle ge min hemkunskap men kom på att den var hemma när jag satt på t - bannan så .. Och igår så åkte min pappa till Polen , kmr tillbaka om 1 vecka :) Och så har vi prov på Tors , Biology , måste verkligen plugga !! Men annars så är det Ugly Betty och DHW som gäller ikväll ;) Och funderara på att byta min design , men vet inte till vad så får återkomma med det :) . See ya later amigos ! 


Im so sorrrry !!

Hello :) Förlåt för mitt bloggande , men har haft SO projectett som har tagit kål på mig !! Men är stolt att säga att jag är äntligen klar nu !! :D Så det var super najs ! Kmr inte ha nåt mer med SO , förräns efter jul lovet !! :D , men sitter just nu och kollar på Gladiatorn på 9an som började nyss !! Kick ass movie säger jag bara ;) Men ska kolla vidare nu , skriver imonr , om min helg , I promice !! Men annars idag så har det varit cchill i skolan :) Kollade på massa youtube klipp om hjärtat på science så det var najs ;) <33

The Sims 3 : Destination Världen

Kom nyss på en sak ! Visste ni att det har kommit ut ett expansionpaket till The Sim 3 ? Såg den typ för några dagar sen när jag var i Onoff vid IKEA , typ vid Kungenskurva ;). Den heter Destination Världen och det är det första expansionpaketet för The Sims 3. Lite info om spelet nedanför :) : 
Äventyret är nära…

Ta med dina simmar på deras livs äventyr i The Sims 3 Destination Världen. Guida dem till framgångar och rikedom...eller potentiell undergång. Ta dina simmar till exotiska platser och leta efter gömda skatter. Om de är framgångsrika kommer du att upptäcka nya färdigheter, personligheter och belöningar. Utforska urgamla gravar i Egypten, bemästra kampsporter i Fjärran östern och upptäck den rika kulturen och berömda landmärken i Frankrike. Äventyret finns vid horisonten...vad kommer dina simmar att upptäcka?
http://se.thesims3.com/game/ep1


Back from school

Tjenamors sweets ! Kom hem för typ 40 min se :). Hade matte med Ida , Sara , Osckar och Hilam med Casper ;). Heheh , we´re special :P. Hahh nee men det var kul :) Tänk er en tom skola h ah sprang runt hela skolan hah ;). Men ska läsa VR och kolla på Vänner snart :). Och sen så ska jag jobba med mitt SO project ;) . Och imorn så har vi ingen skola !!! Ska ju på mässan så detg blir skoj , kmr säkert träffa folk man känner där ;) . Seeeeees senare ! 

Sicko

Hola :) Idag så har jag varit hemma , är sjuk :( . Har sovit väldigt mkt ,men ändå så känner jag mig trött så ska lägga mig snart . Sweet Dreams ! 



Pluggg 24/7

Hellllllo!! :D , har mitt geography project om Venezuela som jag gör nu och det tar kål på mig !!!! Literly ! :( och så är jag sjuk , ont i halsne och allt det där :( . Men är ändå glad. För nr 1. Idag så kmr Ugly Betty och DH 2. Vi fick längre tid för vårt project och 3. På Fredag har jag ingne skola ( ska till gymmnasie mässan) och så ska jag se NEW MOON!! :D Lite Deja Vu , för för exact 1 års sen så var jag på Twilight med Alex och nu så ska vi se 2an ;) .Men ska kolla på GG nu och sen så ska jag göra SO :P. Later !! 




Friday the 13th

Hello mates ! Idag elr igår nu då så var det Fredag den 13de :P. Och dagen började med att jag försov mig , perfect start on this day. Trodde att jag skulle hinna men hoppet om det försvann när jag missade bussen , så kom sent till mitt engelska presentation , Great ... Kome hem för typ 1 timme sen från Kista. Var och såg Paranormal activity !! :O Oh dear ..., läskig film !! Den är så sjuk !! Man måste se för att förstå. Men skit läskig. Handlade om olika spirits och the exorsitcs , och såna saker. Inga saker man ska mess with. Men vet inte om den var sann elr om den påhittat , så that s the problem. Men iaf så har jag vart upptagen med blogggaande , har haft project som sagt , men betyg går ju före bloggande right ?;) Men såg filmen iaf med folk från skolan :). Och innan det , så var vi på söder i English shop och åt på Mc med Olivia , Amanda och de andra :) Och måste bara säga att The English Shop är nog den coolaste affären på Söder !! . De har bara saker från England och USA , allt. Mat . som jelly beans , dr pepper , olika godisar asså ALLT som finns i USA och England! Grym affär !! Så köpte mass med tugummi och sånt till bion ;). Men ska gå och kolla på nån fim nu :) Ciao chicas ! 



Opps !

Glömde att säga grattis på Fars - Dag ! Ni har väl inte glömt det ? :) Sj så gav jag min daddy några små presenter ! ;) 

Chillin Sunday

Hello my friends ! Vaknadde kl 2 idag ... inte bra. För kmr inte kunna sova sen , men allt är screwed up nu bara för att jag kollade på When a strager calls igår natt !! :( , aja thats life , right ? ;) . Men idag så är det plugg dagen i andra ord. Ska bli en pluggis hela dan idag. Ska börja nu med att göra mitt Home econmoics läxa. Ska skriva om Mcdonalds och sånt . Och sen så ska jag arbeta ed mitt project och öva science och matte ! .Så det är mkt som händer idag !!! :( Gillar inte det ... och juste. Vaknade idag hela tiden typ vid 4a tiden av att min gammla mobil började ringa , typ. Alarmet hade slagit på hela tiden. Och så stängde jag avden. Men sen så började den ringa igen så då tog jag bara ut batteriet. Men det konstifa är att min mobil var avstängd och jag hade den i min låda. Så jag fattar inte hur den kunde ha gått på ... some realyy weird stuff man .. :S . 

2 A.M When a stranger calls !

Sitter just nu och kollar på When a Stranger calls på 6an , började nyss om ni är intresserade ;) , So ska gå nu :) . Sweet Dreams ! 



Saturday !

Hello my bros and sis ! KOm hem för typ 1 timme sen :) . Var nåt problem med dörrarna på t - banan så det tog ju tid :P. Men iaf så träffade jag Ida idag , först vid typ kl 5. Möte henne vid Slussen och så gick vi och åt på Taco Bar :) mums !. Och efter det så stack vi till Gamla Stan och åt BnJ på deras cafe elr sånt :) . Men efter det så träffade jag Magda ;) . Åkte hem till henne och så var jag där en stund. Men efter det så åkte vi in till stan för vi ville gå och se SAW 6 :( Men det fanns inga platser typ , bara utsprida . Men vi träffade Sara , Adde , Lelle och Hilam :) . Så ist för att gå på bio så åkte vi hem till Magda igen och så åkte vi till Slussen , igen då för mig :P  hehe . Skrattade mkt idag , hahh Van Diesel , Vin Diesel Magnisium ! HAHAH bara jag och de andra som fattar ! hah skrattade hela tiden för det. Och när vi var inne på MC så var vi ännu konstigare :P . Men nu så ska jag bada , skriver mer efter , See ya ! 

PS , märkte att Tanidra som var med i programet Scream Queens som går på MTV var med i SAW 6  , så då vann hon tydligen ;) 



EMA !

Hello guapas ! Var ju som sagt i stastsbiblioteket efter skolan ;). Så skönt och sitta där när det är kallt. Och vilket väder det var idag !! Åhh hatar det!! Äcklig regn och snö :(. Men vi hade iaf Mark iad på engelskan :) Elr som andra kallr hnm Robert Dinero ;) heh . Men efter skolan så åkte jag och Ida till Odenplan och så åt vi på BK :) . Var lite hungrig eftersom det var nån äcklig purre elr vad det än var .Fattar inte vad de ger oss. Verkligen skit.... Så åt en yougort ist :P. Men sitter och kollar påMTV just nu !! :D Längtar tills EMA !! LOVE IT ! Och glöm inte och kolla på det ;) Börjar kl 21:00 , alltså om 10 min :D. !! So by bye ! 


Gästbloggning!

Hejsan alla sötnosar!

Nu är det Ida som bloggar lite inne på Pattis blogg. Visst är den grym! Just nu sitter vi på statsbiblioteket & Pluggar, right Patti?! ;) Nej men vi kollar runt lite på datan & letar efter böcker & raggar lite höhö. Nåra söta killar har tagit vårat bord, -.- aja thats life. Men nu ska Patti sktriva, hörs senare. PUSS!


So cute !

Hejsan igen :) Har läst lite på nåtet , surfat , you know the usuall stuff. Och så läste jag om Agyness Deyn hund :) Det är nog den gulligaste Chihuahua jag sett :D . Kolla bara ! Det är nån blandraas , men vet inte vilka rasre :P. Sj så gillar jag inte Chihuahuor elr andra små hundar , hah . Tycker att de är äckliga ,föredrar stora hundra som man kan gosa med i soffan ! HA och på tal om Chihuahuor så får jag ett memory av det. Kmr ihåg när vi hade prao i 8an och så praoade jag på ett hunddagis vid Gärdet. Och kmr ihåg att varje gång vi gick ut med hundarna så fick jag oftast få de små. Och så hade jag ju 6 styckna och kmr ihåg att jag alltid trampade på deras svansar och så började de skrika elr hur man ska säga , hahha men de är ju så små !! :P 

So cute :) 

 


1st day of school

Hola chicas ;) Har nyss tagit ett varmt bad och sitter och kollar på Simpsons nu :). Gud vad kallt det var idag ! Men hade min stora tjocka jacka som tur ;). Trodde att det skulle vara för varmt i den , eftersom jag typ svettades i den i t - banan på morgonen på väg till skolan men sen så blev det ju kallare. Idag så slutade jag sent . På gympan så körde vi basket och sen när vi slutade så var det så mörkt :(. Så dystert när det är mörkt , för det påminner mig om att vintern närmar sig. Men ädå så är det ju rätt mysigt. Sitta hemma med nån kopp av te när det snöar ute ;) That is nice :) Och nu så är Simpsons slut :P . Ajuste , glömde att säga att efter gympan så var jag med Ida en stund och sen så träffade vi MJ  ;) Så det var ju kul , pratade om gymmnasium och sånt. Men ska nogsätta igång med mitt so project om Venezuela , orkar inte men nån måste ju göra det :P . Skriver mer nog senare för vill ju förbättra min uppdate och det ska ni få , I promise ! 



HOME SWEET HOME !

Hello !! :D Im Back!! ;). Kom hem för typ 2 timmar sen :) . Först så var jag i London i 4 dagar och sen så åkte jag till Polonia ! :D . Hade det verkligen skit roligt och härligt på lovet. Så skönt att bara komma ort från Sverige ! Och så var det 20 grader i Englnd. Och så kom jag med min varma jacka och halsduk :P hahha ! Men köpte massa med saker och hade ett grmymt lov ! Mne sammtidigt som jag var borta så kännse det som man har missat så mkt :P , oh well. Idag är det sista dan av lovet. Kan inte göra så mkt . Ska plugga och kolla på nån film senare :) . Har så mkt plugg. Måste göra eng debbat , so project , hemkunskap , plugga matte och läsa min svenska bok ! Åhh , kmr typ bara göra mitt projekt idag och lite engelska tror jag  och imorn så slutar jag halv 5 :( lång dag ... Men saknar inte skolan , bara  vännerna ;) . Tänkte också säga en sen hälsning till er , Happy Halloween som var igår , så säger det nu ;) See ya ! 


RSS 2.0