2010 soon to be 2011

Det här året har varit helt okej , kan väl säga  , har haft både ups and downs som man säger. Började gymnasiet , lärt känna nya människor , rest med undebara personer och sånt men har också haft några besvikelse och tråkiga stunder. Som sagt så har mitt 2010 varit okej, kunde vart bättre men det ska vara mitt mål till 2011 !!  Ska göra saker man vill verkligen göra och inte bara slösa på tiden för se så fort den har gått. Helt sjukt !! Ska göra litek me work elr ja arbeta med mig själv . Så det är hejdå för 2010 men nya öppna dörrar mot 2011 får vi hoppas på. Snart drar det hela igång, utgång om 2 timmar ungefär !! Gå ut och ha kul folks och sist men inte minst GOTT NYTT ÅR ,Joyeux Nouvel An , Athbhliain faoi ,明けましておめでとうございます och Feliz Año Nuevo !!



X-mas spirit .

Här får ni några härliga Jullåtar som start på christmas morning kan man väl säga. Hoppas ni får en fin Jul med era fina.

Winterwonderland

Let it snow Let it snow Let it snow

Fairy Tale of New York

Christmas Lights
Shake it up

 

Och vad vore Jul utan Nötknäpparen  !?


GOD JUL FOLKS

God Jul dåra , har haft väldigt roligt på Facebook med Aleks , shereal entertainment !! <3 Hade lite catfights mellan en kille men det fixade sig !

Catfight mellan dessa 2 , själv så tycker jag att Jakey Boy seems cuter than Joseph Gordon - Levitt eller ???


Merry Christmas people !!

Äntligen lov mates !! Jullshowen hade jag i tisdags och den var fin. Och igår så var jag hemma hos min mushiga Magda !! Hade mysigt och sånt och så var gulliga Axel däe , aka Leos superdupergulliga chiuahaha 8( hah vet inte hur man stavar , haha !!) en liten valp,  choko! Ha och den kissade på Magdas matta. Och idag så var jag med Aleks , var i fältan och hemma hos henne en stund men det var kul ;) Så fick se mina sweeties innan de åker iväg ena åker till London och andra till Polen . Nu så kollar jag iaf på Date Movie -_- , sämsta filmen... Men iaf MERRY CHRISTMAS PÅ ER MATES !! Känns inte som det är Julafton imorgon , weird.

Älskar snön !!

Axel !! So cute !


Noschool2day

Idag så har jag varit hemma för jag inte hade någon skola idag , vilket var skönt men ändå så onödigt eftersom vi har våran Christmas Show imorgon -_- och man måste vara i skolan 8.15 , jag dööööör. Och jag fattar inte hur jag kmr och sommna för de senaste dagarna så har jag vänt om på dyngnet ..phsss. Hahha och såg nyss på fb  !! Hahh kolla en lärare från min förra skola är med i en ICA reklam !  Hahahahhahahah skön !!! :D


DAY WITH IDAHOE !

Tjena ! Kom hem för typ 40 min sen från stan där jag var med Ida !! Long time no seen liksom!! Vi fikade och sedan så gick vi på bio , såg Due Date. Hahahh den var rolig , men typ när man ser den första gången , haahh men skrattade völdigt mycket åt den! Så vi hade det mysigt! Och vilket väder det var idag !! Det har snöat väldigt mkt hela dagen och det påminner mig om filmen Day After Tomorrow som jag kollar på nu. Aaaw Laura och Sam är så gulliga ;)  Aja back to the movie mates !! Pöss !

"Check yourself before you wreck yourself" Hahhaha


" they say life is short, we say live it"

Idag så har jag varit med min UNDERBARA Alexandra !!! Blev så glad när jag träffade henne för det var så länge sen !!! ( and i love <3 her !) Så först så gick vi och fikade på cafe 60 , älskar det cafet !! Så mysigt där !! Och efter det så gick vi till donken och satt och åt där och det var mycket wifi och bilder som togs där . höhöh !! Och nu så kollar jag på SATC på 4an :) Adios Amigos ! O här ni några bilder från idag !

hah puppy eyes ..!

Cafe 60 :)

My future .. höhöhöh


30 YEARS AGO ...

Idag så var det 30 års sen John Lennon dog "/ , Rest In Peace .





Imagine : John Lennon

Come together : The Beatles


I ett iskallt - IKEAland !

Helgen har vart lungande. Har varit lite små sjuk också , så för det mesta så var jag hemma. Och idag så kom mina päron hem från Polen också ! Hah de köpte massa mat och så fick jag en liten present också ;). Annars idag så har jag pluggat lite spanska men ska göra det snart igen , har nämligen oral test imorgon ... Yeah can´t wait -_- .. haah  och sedan så har jag politics oral test på torsdag och eng tal på fredag , jag har märkt att vi hela tiden har massa presentationer , hah! Här får ni iaf några bilder som jag har liggandes i min mapp , älskar weheartit.com! De har så himla fina bilder !! Chek it out !!

Detta fick jag ,bl a från mina folks ( Gladiator + Robin Hood film) . Älskar verkligen Gladiator filmen , så grym och så sorlig :8 kan kolla på den hur många ggr som helst !!


SPOTIFY NUBE !!

Tjema morsning korsning !! No im no longer a SPOTIFY VIRGIN !! Just lost it yesterday ;) hahah sånu är mina listor fyllda av skön chill musik och jjulmusik !!! Åhh blir så sugen på julen när jag lyssnar på de !! Och just nu så börjar en film på 1an med Scarlett J och P. Cruz , heter Vicky Christina Barcelona , har alltid velat se den men har aldrig gjort det så kolla på den nu folks !!!


RSS 2.0