VALBORG IMORN !

....Valborg imorn !! Tecken av vår ! Kmr ihåg förra året ... :P Men ska till stan först imorn med Alex och Maxi :) Och efter det ska jag grilla med folks från skolan !! Hoppas också att det blir varmt imorn. Men nu måste jag göra svenskan .

PUSS !


Leave the world behind

Heej mina goshimushiga barn ! Kollade nyss på Desperate Housewives och har pluggat lite. Men ska snart gå och bada , I know lite late ... , gillar inte att bada när det är så sent "/. Äslkade vädret som vi hade idag !!! :D SOL !! Just what I needed to cheer me up , efter allt plugg som vi har fått -_- och på tal om det så lämmnade jag entligen in mitt Religion project idag så imorgon så kmr jag få min Historie uppsatts elr vad man ska kalla det :P. Men ska gå och bada och göra mig ordning för skolan. Sweet Dreams !!



FREEEEEEDAG !!

Kollar på Disturbia och äter blåbärspaj , mums ! :) Har haft så mkt plugg ! Med bara några veckor kvar så är det mycket just nu , har project , prov och sånt jag måste plugga till helgen -_- !!! Men idag så har jag haft en rolig ddag ! Mina päron har åkt till Polen så är hemma med me hermano. Men Alexandra var hos mig idag ! :D ,Hade kul med henne ;) . Och imrongon så har vi Spring Bazaar i skolan där jag ska göra ansiktsmålning ! Det är obligatorsikt för oss om vi vill samla in pengar til våran bal , så måste vara där kl 10:30 till 3 :P, och efter så får jag se. SMELL YOU LATER !!

Hahha !




Dedicated to my #1 Stalker !!

Listen , Important message ! And I dont know who you are but take som advice from the master below : Disgusting petit french stalker !!

And this is just 4 fun ..

 


Slappig Fredag

Tänk hur tiden kan gå så snabbt elr hur ? Kolckan är redan 7 på kvällen men det ser ut som kl 4 ute :P. Idag så hade jag iaf Nationella i matte .. ha HATAR MATTE !! Och efter det så såldes det hamburgare under rasten vi tjänade ihop ungefär 900 spänn  på 30 min so BRAVO to us !! Så slutade kl 12 och var med Alexandra :). Gick runt i stan och vandrade och nu så är jag så trött. Gäspar hela tiden , phss. Kommer komma flera inlägg under kvällen så att jag kan get on moving , rolling på min blogg ! '
Och den här gulliga filuren får stå för dagen !! Hur söt är inte han !?!!


Rostig

Hello Folks ! Har varit väääääldig seg på min blogg , hah vad jag suger på det :P. Men hade lov och slappade ;). Soligt har det varit hela dagen!! Älskar känslan av våren !! Hur som helst så har jag nationella i matte på Fredag så ska plugga lite av det och göra min HKK ! See ya !!


Chity Chity Bang Bang

Was up my fellows !? Bad Boyz på 3an nu ;) Hah min favvo scen från filmen , kan inte sluta skratta åt Reggie !!




R.I.P

Kom nyss hem efter att har varit på stan. Köpte ganska mkt ! Men måste bara säga Rest in Peace till Polska presidenten som dog idag i en flygolycka , med ungefär 90 andra personen som var med i regeringen och annat folk också. NNu så sörjer hela Polen och det kom så oväntad ...

Even Almighty ..

...är på tv just nu , det får bli min tidsfördrift :P .


Glad Påsk !

Har varit hos nanna hela förmiddan. Och sitter just nu och kollar på How I met your mother ! Åt påskmiddag med familjen och kusiner och nanna förstås. Hade lite tråkigt där , tss men satt på balkongenute i den varma solen så det var ju soft. Har ingen anning om vad jag ska göra nu , får väl se ;) Kiss kiss


Harry Potter

Hello :) Sitter och kollar på Harry Potter and the prisoner of azkaban på 6an. 3an är min favorit av alla , dont know why :P. Ska kolla vidare nu ! P.S Vädret har varit underbart idag !! 12 grader !! :D Now this is what I call a nice weather !


On the screen ...

...så är det den här snubbens tid jag ska spendera på !

Våren är här !!

Fick nyss ett sms från Alexandra där det stod att det är 11 grader ute !!!! :D Äntligen så börjar våren komma !!! Ska träffa henne idag btw ! Igår så var det en härlig dag ! Hade skola som vanligt , prov och sånt. Och så lurade de andra klassen att de skulle ha nationella i Science :O , hah trodde också på det ! Så det var gårdagens skämt. Och så har jag ju lov nu !!!! Man blir så glad !!! Hur som helst så var jag ute igår i Vassaparken i 5 timmar ;). Satt där med många från skolan och bara hade det trevligt. Kilalrna körde fotboll med latinos oc sen så kom Sergio. Och så spenderade jag 75 spänn på glass med Magda ! Helt sjukt alltså :O. Aja ni får nöja er med ett sånt lulligt inlägg , but who cares för det är ju LOV !!!!! Adios amgios !! Love ya !


RSS 2.0