Poland/ Greece : 15/7 - 8/8

Hoppas ni har det varmt och skönt under den tiden jag är borta !! Ses när jag kmr hem igen , och den 31 Juli så fyller min lila blogg 1 år , så happy birthday bloggis ! Tills dess lev livet !! Αντίο Σουηδία


Polska in a few hours

Hejlojsan igen ! -) ( alien smiley ) tyvär så ar jag inga bilder erl nåt sånt från Frankrike för hann aldrig överföra de och så är mitt rum ett mess :P Men lovar att ni får allt när jag kmr hem igen , vilket blir den 8 augusti ;) Och är så exiceted för att åka till Polen !!! Ska nämligen åka till Hel på windsurfing med Maggie och det här året så har vi bokat en husvagn !! :D Den är grymm , stor och kök och sånt ;). Så det kmr bli skit skojigt !! :D Hoppas också att det blir bra väder :) . Och sedan så åker jag till Grekland , Rhodos !! :D hah var skeptisk och väldigt emot för att åka dit men nu så är jag bara superexcited !! haha ! Och så har jag blivit lite brun från Frankrike ;)
Här får ni lite Grekland bilder !

Och så här kan det se ut när man åker till Hel ;)




Back from La France !!!

Men i väg till flygplatsen om några timmar igen :P . HELLO !! :D Kom hem i tisdags , på kvällen så igår kan man säga och igen om några timmar så ska jag upp igen för att åka till Polen och sedan till Grekland !!! :D Längtar så mycket skriver mer snart igen , ska duscha nu !

RSS 2.0